ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Παρουσιάστηκε χθες σε κάθε ενδιαφερόμενο η πρώτη φάση μελέτης σχετικά με την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του κεντρικού δρόμου της Παναγίας. Η έρευνα αφορά την κίνηση πεζών, το παρκάρισμα των αυτοκινήτων στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου. Οι μελετητές συζήτησαν με το Δήμο Καβάλας, τους κατοίκους της Παναγίας και τους υπηρεσιακούς παράγοντες όσα προτείνουν ώστε να δοθούν οδηγίες για να συνεχιστεί η μελέτη. Περιορίζονται οι θέσεις στάθμευσης επί της Θ. Πουλίδου. Λαμβάνεται υπόψη ο υπό εφαρμογή νέος κανονισμός στάθμευσης. Προτείνεται η λειτουργία αστικής συγκοινωνίας με μικρό ηλεκτρικό λεωφορείο.

 

Για διεθνή διαγωνισμό για την ενοικίαση του παλιού νοσοκομείου μίλησε πάλι χθες ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, τάχθηκε υπέρ της κατασκευής της γέφυρας. Με αφορμή ερωτήσεις που έγιναν στη συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου αναφέρθηκε σε συμφωνία για την πιάτσα των Ταξί στο παλιό δικαστήριο. Συνεχίζουν να πιέζουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για τα καταστήματα σε Λιμένα – Λιμενάρια οι φορείς της Θάσου. Επί έναν χρόνο δεν πλήρωνε διατροφή στην πρώην σύζυγο του, καταδικάστηκε στο Μονομελές σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή. Μειώνονται συνεχώς τα δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό, χωρίς κρούσματα ο Νομός Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα. Η Τάνια Ελευθεριάδου συναινετικά νέα γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών στη Χρυσούπολη, κατηγορούνται για κατοχή πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων. Ανέλαβε χθες καθήκοντα ο νέος στρατηγός διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας Υποστράτηγος Ηλίας Κωστάκης. Διαδικασία για την κάλυψη της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης αρχίζει ο Δήμος Καβάλας. Κατάληψη έκαναν στο σχολείο τους μαθητές του Λυκείου Λιμένα, διαμαρτύρονται για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

 

Γενική συνέλευση αύριο το πρωί των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Καβάλας. Το βράδυ του Σαββάτου ο αποκριάτικος χορός των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Εκδηλώσεις στη Νέα Πέραμο και τον Ακροπόταμο την Καθαρά Δευτέρα. Από αύριο η τουριστική έκθεση της Σόφιας, συμμετέχει η Περιφέρεια ΑΜΘ και ο Δήμος Νέστου. Το ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης και το Μουσικό Σχολείο Καβάλας διακρίθηκαν στον πανελλήνιο μαθητικό καλλιτεχνικό διαγωνισμό.

 

Ακόμη 100.000 ευρώ για έργα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Διαβάστε επίσης