• 5 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Το Νοσοκομείο Καβάλας επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα. Υποσχέθηκε βοήθεια στις προσλήψεις γιατρών και στην κάλυψη των κενών νοσηλευτών. Την «υποδέχθηκαν» διαμαρτυρόμενοι υγειονομικοί που δεν εμβολιάστηκαν κι είναι σε αναστολή. Χθες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έκανε δηλώσεις για τα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Καβάλας επειδή από αυτό λείπουν 48 νοσηλευτές.

 

Σε προσωρινό κατ’ οίκον περιορισμό θα είναι ο 40χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας στην Κάρυανη, μέχρι το δικαστικό συμβούλιο να αποφασίσει για την προφυλάκιση του ή όχι. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους έκαναν χθες εκπαιδευτικοί που διαφωνούν με την αξιολόγηση. Επαναλειτουργούν από σήμερα δύο δημοτικοί παιδικοί σταθμοί που ήταν κλειστοί 10 μέρες λόγω κρουσμάτων. Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου συγκέντρωσε χρήματα προς ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές του Καλοκαιριού.

 

Τριτοετείς φοιτητές του Χημικού τμήματος βρέθηκαν χθες σε αίθουσες του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Δημοσιεύεται η προκήρυξη για την πρόσληψη καθαριστριών, στην Καβάλα θα προσληφθούν 14 για εργασία 8 μηνών.  Κείμενο του Χρήστου Ποτόλια με κριτική σε Δήμο Καβάλας και ΕΤΑΔ σχετικά με την παραχώρηση της Καλαμίτσας. Το Δασαρχείο Καβάλας ανακοινώνει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ότι μπορούν να επωφεληθούν υλοτομημένης ξυλείας. Σύμβαση με ανάδοχο δημοτικού έργου ασφαλτοστρώσεων υπέγραψε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Το 18ο δημοτικό σχολείο ευχαριστεί τον πρόεδρο της Βουλής για τη δωρεά φωτοτυπικού μηχανήματος. Δήλωση του πρώην βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη για το θάνατο του πρώην Υπουργού Τάσου Κουράκη.  Τη Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση γονέων κηδεμόνων για την επόμενη Αλφαβητοπαρέλαση αν και αυτή δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί.

 

Σήμερα περιμένει ο ΑΟΚ την απόφαση της FIFA επί του αιτήματος του για παράταση μεταγραφών. Η ΠΑΕ ΑΟΚ έχει νέα διοίκηση και ως το μεσημέρι καταθέτει δελτία 9 τουλάχιστον ποδοσφαιριστών στην διοργανώτρια αρχή.

Διαβάστε επίσης