ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε χθες και στο Ν. Καβάλας το νέο σχολικό έτος. Ο αγιασμός έγινε παντού ενώ μοιράστηκαν βιβλία στους μαθητές. Αυξήθηκαν τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου με αποτέλεσμα το σχολείο να χρειάζεται μια ακόμη αίθουσα. Εντός των ημερών θα μεταφερθεί κοντέινερ από το Γυμνάσιο της Νέας Καρβάλης. Ευχές για το νέο σχολικό έτος από την Ένωση Γονέων. Ζητά συνοδούς στα μαθητικά δρομολόγια των λεωφορείων.

 

Άδεια λειτουργίας μέχρι το 2026 στο Κολυμβητήριο, την υπογράφει ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Μέσω Ιωαννίνων προσωρινά τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από Καβάλα για Αθήνα. Αναβάλλεται προσωρινά η συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς, ο Δήμος Καβάλας επικαλείται αδυναμία των Δημάρχων της Θεσσαλίας να διαχειριστούν τα είδη που στέλνονται σε αυτούς απ’ όλη την Ελλάδα. Πρόστιμο 3.000 ευρώ από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News για δυσφημιστική αναφορά σε Καβαλιώτες. Αφορά σχόλια που έγιναν σε δύο εκπομπές τον Αύγουστο του 2022.

 

Η οργάνωση Καβάλας του κόμματος Νίκη συγκεντρώνει βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς. Στην Καβάλα ήταν την Κυριακή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δαμιανός Καγκελίδης. Σε αγιασμούς σχολείων ο Γιάννης Πασχαλίδης, η Αγγελική Δεληκάρη, ο Θόδωρος Μουριάδης, η Αναστασία Ιωσηφίδου. Η κ. Ιωσηφίδου συναντήθηκε και με το σύλλογο του Αγίου Λουκά.

 

Άρχισαν και συνεχίζονται στο Επιμελητήριο οι εκλογές των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ. Βοήθεια στη Θεσσαλία στέλνουν μέσω της Ομοσπονδίας τους οι συνταξιούχοι της ΒΦΛ. Υπό έλεγχο από χθες η φωτιά στο Παγγαίο. Νέες πληροφορίες από την Αθήνα επιβεβαιώνουν φήμες περί αλλαγής του σχήματος που θα αναλάβει το νέο λιμάνι μέσω της περίφημης υπό παραχώρησης. Διέκοψε τη λειτουργία του στην αγορά ένα ακόμη κατάστημα που πουλούσε φθηνά μεταχειρισμένα ρούχα.

 

Με καθυστέρηση το βράδυ η αναχώρηση από το λιμάνι του πλοίου Διαγόρας. Σεμινάρια φωτογραφίας αρχίζει τον Οκτώβρη ο Φωτογραφικός Όμιλος. Αύριο Τετάρτη νοσηλευτές του Νοσοκομείου συμμετέχουν στη δράση υπέρ της δωρεάς μυελού των οστών. Το «Φαγητό του Δρόμου» και οι καντίνες στην KavalaExpo 2023.

 

Η SL2 έκανε την έκπληξη κι αποφάσισε αρνητικά στην αντικατάσταση ομάδων που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, κατόπιν τούτου ο ΑΟΚ είναι οριστικά στη Γ’ Εθνική. Αποχώρησε από προπονητής του Βύρωνα ο Παντελής Στυλιανού, νέος προπονητής ο Αντώνης Λαδάκης.

 

 

Διαβάστε επίσης