• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Μετά από παρέμβαση της υπηρεσίας Νεοτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού σταμάτησαν χθες το πρωί οι εργασίες για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα τριώροφου κτιρίου στην οδό Αιμιλιανού. Ρόλο παίζει η μικρή απόσταση του σημείου της κεραίας από το χαρακτηρισμένο ως «έργο τέχνης» Σουηδικό Σπίτι. Από το πρωί χθες έξω από το τριώροφο συγκεντρώθηκαν πολίτες, ζητήθηκαν και επιδείχθηκαν άδειες ενώ παρούσα ήταν και η Αστυνομία.

 

Μεγάλο χρηματικό ποσό μετέφερε όχημα χρηματαποστολής, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά ενώ αυτό κινούνταν στην Εγνατία Οδό. Η προανάκριση γίνεται από την Π.Υ. με τη συμμετοχή και της Αστυνομίας. Δύο άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο σε εκτροπή δικύκλου χθες το πρωί στο Παληό. Με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε η πρόεδρος της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου. Βρέθηκε το σημείο της διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης στο χωριό των Φιλίππων. Με επιστολή του ο Δήμος Καβάλας ζητά να μάθει από τα αρμόδια υπουργεία αν υπάρχει άδεια για τις εργασίες συντήρησης των κτιρίων του «Ασημακοπούλου».

 

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην Κομοτηνή η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη και του νέου περιφερειακού συμβουλίου. Με τους υποψηφίους του στις δημοτικές εκλογές συναντήθηκε χθες βράδυ ο Θόδωρος Μουριάδης. Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η πλήρης απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου ανακαίνισης των Λασπόλουτρων. Σε ποσοστό άνω του 90% τα έργα του αγωγού ΤΑΡ στην χώρα μας.

 

Το βράδυ εκδήλωση στο ΦΟΚ με την ευκαιρία της πανσέληνου του Αυγούστου. Κανένας αρχαιολογικός χώρος του Νομού Καβάλας σε αυτούς που με ανακοίνωση του Υπουργείου θα λειτουργήσουν για τον ίδιο λόγο. Το βράδυ της Παρασκευής μουσική εκδήλωση του Δ. Ωδείου στην αυλή του δημοτικού σχολείου της Παναγίας.

 

Το απόγευμα στο Κοκκινόχωμα φιλικό του Αετού Οφρυνίου με την Κ20 του ΠΑΟΚ. Αύριο το απόγευμα ο ΑΟΚ υποδέχεται στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κηδεύεται στις 11 το πρωί στους Αγίους Θεοδώρους ο παλιός παράγοντας του Βύρωνα, Νίκος Παπάς.

Διαβάστε επίσης