• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΓΕΝΑΡΗ 2020

Παρουσία του Μητροπολίτη Στέφανου έκοψε χθες το απόγευμα τη βασιλόπιτα της νέας χρονιάς το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Ο Μητροπολίτης προσκάλεσε σε θεολογικό συνέδριο στην Καβάλα τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο. Απαισιόδοξος για το έργο συνέχισης της Περιμετρικής ο Δήμαρχος. Μετέφερε νέες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Εγνατία Οδός επιμένει στα μετωπικά διόδια στην Παράκαμψη και στα πλευρικά στον κόμβο του νέου λιμανιού. Μειώνεται η επιχορήγηση του αεροπορικού σόου. Μαραθώνια η χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με βασικό θέμα τη Δημωφέλεια. Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο Κώστας Κουνάκος και η Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

Βασιλόπιτες έκοψαν χθες το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, ο σύλλογος ΚΕΘΕΑ Κιβωτός, η Κρητική Αδελφότητα. Νέο δημοτικό υπάλληλο όλες τις μέρες της εβδομάδας έχει από χθες ο Αμυγδαλεώνας. Θα αργήσει και το έργο του οικιακού φυσικού αερίου σε 6 πόλεις της ΑΜΘ. Ούτε χθες υπήρξαν νεότερα από το Υπουργείο ή την εταιρία για το θέμα των 135 εργαζόμενων της ΒΦΛ.

 

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου, παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα. Χώρους για στάθμευση δικύκλων στο κέντρο της πόλης ψάχνει η Δημοτική Αστυνομία. Μας λυπεί η αναξιοπιστία της διοίκησης, αναφέρει σε ανακοίνωση της για το Επιμελητήριο η παράταξη του Παύλου Ζησίμου. Εργασίες συντήρησης λόγω επικίνδυνης κατάστασης στο κτίριο Ραούλ στην οδό Κομνηνών. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για την κατάργηση πανεπιστημιακών τμημάτων στο πρώην ΤΕΙ.

 

Το απόγευμα εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης για την εθελοντική αιμοδοσία. Την Κυριακή κόβει την πίτα της η Θασιακή Ένωση. Μπαζάρ σήμερα στο χώρο της Πνοής. Άρχισε η προετοιμασία του 3ου συνεδρίου ιστορίας Παγγαίου που θα γίνει τον Οκτώβρη στην Ελευθερούπολη.

 

Τους επιθετικούς ποδοσφαιριστές Κόκκορη και Σκαθαρούδη απέκτησε ο ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης