• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΗ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΗ 2024

Επιμελητήριο και Ομοσπονδία Επαγγελματιών παρεμβαίνουν στο πρόβλημα της στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στην περιοχή του κεντρικού λιμανιού. Συζήτησαν τη διαμορφωθείσα κατάσταση, ενδιαφέρθηκαν λόγω των παραπόνων των επαγγελματιών. Θα απευθυνθούν τόσο στον Οργανισμό Λιμένα όσο και στο Λιμεναρχείο. Ακόμη και χθες η αστυνόμευση στο κεντρικό λιμάνι ήταν έντονη και υπερβολική ενώ 10 νταλίκες παρέμεναν παρκαρισμένες κοντά στο Τελωνείο και στην είσοδο του κεντρικού λιμανιού.

 

Στην Καβάλα από το πρωί η Υφυπουργός Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Συναντά ΚΤΕΛ, Ταξί, σύλλογο ΑμΕΑ. Το απόγευμα θα παραστεί σε εκδήλωση στη σχολή πιλότων Egnatia Aviation. Αύριο στην πόλη μας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης. Η επίσκεψη Σταϊκούρα στο Νομό Καβάλας ήταν πετυχημένη, υποστήριξε με δηλώσεις του στην Πρωινή ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Αύριο το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης στην Καβάλα, θα βρεθεί στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην παραλιακή οδό. Παρασκευή και Σάββατο σε Θάσο Καβάλα ο Θανάσης Παφίλης.

 

Επιπλέον μέτρα αποφυγής του κινδύνου ενδεχόμενων καταρρεύσεων έλαβε η ΠΕ Καβάλας κοντά στην Καπναποθήκη ιδιοκτησίας της στην οδό Φιλίππου. Στους 630 οι πρόσφυγες μετανάστες στο Ασημακοπούλου. Κάποιοι αποχωρούν για να εργαστούν στον τουρισμό, άλλοι έρχονται στη Δομή της Καβάλας από τα νησιά του Β. Αιγαίου. Ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λυμπεράκης κατέθεσε ερώτηση στον Περιφερειάρχη σχετικά με την Εργοανάπτυξη, το διοικητικό συμβούλιο της οποίας δεν άλλαξε. Αυξημένη προσέλευση των Καβαλιωτών στην Οικονομική υπηρεσία του Δήμου, καταθέτουν αιτήσεις για έκπτωση ή και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη. Η εταιρία Avax που κατασκευάζει το δίκτυο του φυσικού αερίου διόρθωσε προβλήματα στο δρόμο προς το εντευκτήριο του Φυσιολατρικού Ομίλου. Ο Όμιλος την ευχαριστεί.

 

Με τη διοίκηση του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Η θεατρική ομάδα της Στέγης προσκαλεί τους Καβαλιώτες στις παραστάσεις στο θεατράκι από το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής. Ξεχωριστή εκδήλωση για τη μητέρα από τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Φιλίππων. Ποντιακοί σύλλογοι οργανώνουν λαμπαδηφορία από το άγαλμα του Πόντιου ως την κεντρική πλατεία, η εκδήλωση θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης. Την Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Καρβάλη.

 

Προπονητής του Βύρωνα και στη νέα περίοδο ο Αντώνης Λαδάκης.

Διαβάστε επίσης