• 10 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Μόνο 8 κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για το Ν. Καβάλας. Αν και αρκετοί υποστηρίζουν ότι το μικρό νούμερο είναι προσωρινό, τόσο λίγα κρούσματα ο Ν. Καβάλας είχε να παρουσιάσει από τις 26 Οκτώβρη! 56 ράπιτ τεστ έγιναν χθες σε δημοτικούς υπαλλήλους χωρίς κανένα θετικό περιστατικό. Μειωμένοι στους 94 και οι άρρωστοι στην κλινική Covid του Νοσοκομείου. Ένα κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη διασώζεται το πρόγραμμα έργων στη συνοικία της Παναγίας, μέσω συνεργασίας φορέων χρηματοδοτείται από το Leader Αλιείας. Κάθε αρχή και δύσκολη η διαδικασία του click away στην αγορά της Καβάλας. Ο ιδιώτης που μισθώνει το χώρο στάθμευσης στη Ροδόπη ετοιμάζει την προσφυγή του στην Αποκεντρωμένη, την καταθέτει εντός των ημερών προκειμένου το παρκινγκ να συνεχίσει να λειτουργεί. Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε χθες το μεσημέρι από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας ο προϋπολογισμός του 2021.

 

Άσκηση με πραγματικά πυρά κοντά στη Θάσο ετοιμάζει η Τουρκία. Βραβείο στην Ενεργειακή Αιγαίου για την για την καλύτερη στρατηγική στην ενεργειακή μετάβαση. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας συνελήφθη στην Κεραμωτή γυναίκα με δύο κιλά χασίς. Την αποζημίωση των αμπελοκαλλιεργητών του Ν. Καβάλας ζητά με ερώτηση της στη Βουλή η Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Προβολή των μονοπατιών του Παγγαίου μέσω γνωστής αθηναϊκής ιστοσελίδας. Δωρεά του Γιάννη Σαρρή και βάψιμο εσωτερικών χώρων στο ΚΑΠΗ του Αγίου Λουκά. Δωρεά στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου του Μπάμπη Κουφατζή. Εθελοντική δουλειά γονέα μαθητή έκανε πιο όμορφους τους εσωτερικούς χώρους του 15ου Δημοτικού.

Διαβάστε επίσης