ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Τουλάχιστον δύο μήνες θα περιμένουμε μέχρι να συνταχθεί η πραγματογνωμοσύνη για την αιτία κατάρρευσης της γέφυρας μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πραγματογνώμονας έστειλε επιστολή στον Εισαγγελέα, ζητά να οριστεί το εργαστήριο που θα λάβει δοκίμια σιδήρου και τσιμέντου από τη γέφυρα. Η επεξεργασία των δειγμάτων υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί 2 μήνες. Αμέσως μετά θα συνταχθεί το βασικό μέρος του πορίσματος, το οποίο θα κατατεθεί στις δικαστικές αρχές.

 

Με πολύ κόσμο η χθεσινή προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη. Ανακοινώθηκαν 38 υποψήφιοι. Τον κ. Μουριάδη προλόγισε ο Αργύρης Μπακιρτζής ενώ διαβάστηκαν επιστολές υποστήριξης του Δημοσθένη Δημοσθενόπουλου και των αδελφών Κούφαλη.

 

Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε διαμέρισμα στο χώρο φιλοξενίας των προσφύγων. Το ΤΕΙ ανακοίνωσε την ένταξη του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα με θέμα την μετανάστευση τοξικών ειδών. Το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας τριμερής συνάντηση για όλα τα θέματα της ΒΦΛ. Χθες έγινε γνωστή πρώτη απόφαση εφετείου που δικαιώνει εργαζόμενο ο οποίος δεν αποδέχθηκε τις νέες συμβάσεις το 2016. Κανονικά λειτούργησαν χθες όλα τα σχολεία του Νομού. Μετακόμισε και το 12ο νηπιαγωγείο. Φημολογείται μεγάλη περικοπή της ετήσιας επιχορήγησης του Δήμου Καβάλας στη Δημωφέλεια. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου.

 

Απάντηση του Δήμου Καβάλας για τις αιτίες των απλήρωτων καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου. Με ειδική αναφορά στον θάνατο του Σαράντου Καργάκου η κοπή πίτας του Ομίλου για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας. Πολύς κόσμος την Κυριακή, στις δύο θεατρικές παραστάσεις με τις οποίες επαναλειτούργησε η αίθουσα του Όσκαρ. 23 Γενάρη εκλογική γενική συνέλευση της Ιατρικής Εταιρίας.

 

Η Ασπίδα Ξάνθης θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Λαζαρίδη στην ενδεκάδα του Κεραυνού Πέρνης, στο προχθεσινό μεταξύ τους ματς. Ξέρουμε ότι η συνέχεια θα είναι δύσκολη, δήλωσε ο προπονητής της Energean Ανδρέας Καραπιπερίδης. Συνέντευξη τύπου δίνουν το μεσημέρι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης