• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΗ 2018

Στη 1 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία το μεγάλο συλλαλητήριο κατά των διοδίων στην Παράκαμψη. Την ώρα του συλλαλητηρίου κλείνει η αγορά, διακόπτουν τη λειτουργία τους οι υπηρεσίες του Δήμου ενώ για τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους υπάρχει στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο και αγροτών, αναμένονται 10 τρακτέρ. Σύντομες οι ομιλίες ενώ δεν θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας. Επόμενη κινητοποίηση στο σημείο των διοδίων, όταν τα έργα κατασκευής τους αρχίσουν.

 

Δύο έργα ύδρευσης και άρδευσης, υποσχέθηκαν κυβέρνηση και ΤΑΡ στη Περιφερειακή Ενότητα και στο Δήμο Καβάλας. Δεν αλλάζει η όδευση, δήλωσε χθες ο Γιώργος Σταθάκης. Αύριο συνέντευξη τύπου στην Καβάλα της επικεφαλής του αγωγού Κατερίνας Παπαλεξανδρή. Για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις σε όσους έλαβαν δάνεια από τον πρώην ΟΕΚ μίλησε χθες σε εκδήλωση ο Μάριος Μουζάλας. Νοίκιασε εξοπλισμό μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης η Δημωφέλεια, θα εγκατασταθεί και θα λειτουργήσει στη Νέα Καρβάλη. Τέλος του μήνα θα βρίσκεται στο ΤΕΙ αντιπροσωπεία του Εθνικού Δικτύου Έρευνας, να συζητήσει για τον κόμβο του Cern.

 

Άμεσα θα συνεδριάσει η νέα νομαρχιακή της ΝΔ Καβάλας. Αυστηρά πρόστιμα μαζί με ποινές φυλάκισης επέβαλε χθες το Μονομελές σε αλλοδαπούς που ήταν στην Ελλάδα παράνομα. Παρουσία δύο δημάρχων έγινε χθες η πρώτη σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο. Χθες βράδυ συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Νέα προσπάθεια της 4ης Υγειονομικής περιφέρειας να βρει χώρο για τη δεύτερη ΤΟΜΥ στην πόλη μας. Είναι πιθανό να βρίσκεται το βράδυ στην Καβάλα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα οργανώνει την Πέμπτη το βράδυ ροταριανός όμιλος Καβάλας. Τελετή απονομής βραβείων σε μαθητές του πραγματοποίησε την Κυριακή το κέντρο ξένων γλωσσών Εστία. Την ερχόμενη εβδομάδα στα βιβλιοπωλεία το νέο βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη. 90 μονάδες αίματος συγκέντρωσε η εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο.

 

Όσοι αγαπούν την ομάδα να έρθουν την Κυριακή στις Σέρρες, δήλωσε για την Ένωση ο Βαγγέλης Παππάς. Σπουδαία εμφάνιση για τους αθλητές του Παλμού σε αγώνες τραμπολίνο που έγιναν στη Χαλκιδική. Τέλος Σεπτέμβρη ο Δήμος Καβάλας οργανώνει το φετινό αθλητικό του διήμερο.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης