• 18 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Αποχωρούν σταδιακά από το Δήμο Καβάλας 60 συνολικά εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας. Αυτό γίνεται σε μια δύσκολη περίοδο αφού το συγκεκριμένο προσωπικό είναι απαραίτητο για την υπηρεσία καθαριότητας και την κοπή των χόρτων. Την αρνητική εξέλιξη παραδέχθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Η κοπή των χόρτων ξεκινά τις επόμενες ημέρες μέσω της καθιερωμένης εργολαβίας ιδιώτη. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες ο Γιώργος Γραμμένος ισχυρίστηκε ότι παραμένουν τα σοβαρά προβλήματα που υποχρεώνουν την Εγνατία να σταματήσει το έργο των διοδίων στην Παράκαμψη.

 

Συμπαράσταση από τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω της χθεσινής εκδήλωσης στο Ιμαρέτ προς την Αρετή Κώτση για την επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα από τοπικά μέσα ενημέρωσης. Με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου η χθεσινή βραδινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. Έλαβε την τελική πιστοποίηση το υδροπτέρυγο, εντός των ημερών αρχίζει δρομολόγια. Αυξάνονται κατά ένα τα κρουαζιερόπλοια που θα έρθουν φέτος στο λιμάνι. Πρώτη άφιξη την Πρωτομαγιά.

 

Μέχρι το τέλος του έτους εγκαθίστανται στο εργοστάσιο της ΒΦΛ τα «πλυντήρια» αέριων ρύπων. Η εταιρία Λιπάσματα Νέας Καρβάλης στηρίζει οικονομικά τη συνάντηση μαθητών μουσικών σχολείων που θα γίνει στην πόλη μας μετά το Πάσχα. Μέσω της Δημωφέλεια η Καβάλα προβλήθηκε στην τουριστική έκθεση Greek Travel Show. 1.100 ευρώ θα διαθέσει ο Δήμος Καβάλας για τον στολισμό του επιταφίου της εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων. Αρχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα οι ενημερωτικές εκδηλώσεις της Αναπτυξιακής για το πρόγραμμα Leader.

 

Η Δύναμη Πολιτών Νέστου δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Καβάλας ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Παπατολίδης. Πετυχημένο το πασχαλινό παζάρι της Πνοής, έγινε το Σάββατο στο κέντρο της πόλης. Από το Σάββατο απαγόρευση κυκλοφορίας απόγευμα και βράδυ στην παραλιακή οδό.

 

Στις 3 το μεσημέρι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας συναντούν τον Υπουργό Αθλητισμού, του δηλώνουν την αντίθεση τους στην αναδιάρθρωση. Προπονητής των Τρικάλων ανέλαβε ο Δημήτρης Σίτσας. Καλή επιτυχία του εύχεται ο Αετός Οφρυνίου.

Διαβάστε επίσης