ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Συνεχίζουν να σταθμεύουν εκεί που ενοχλούν, μέσα στο λιμάνι και κοντά στο Τελωνείο, τα μεγάλα φορτηγά που εκτελωνίζουν προϊόντα στην Καβάλα. Η διαδικασία δεν άλλαξε ούτε χθες κι έτσι παραμένει άδειο το νέο πάρκινγκ που έγινε για αυτά. Η αστυνόμευση είναι υποχρέωση του Λιμεναρχείου, το οποίο οφείλει να πιέσει ο Οργανισμός. Αυτός άλλωστε είχε την ιδέα δημιουργίας ενός νέου χώρου στάθμευσης που θα εξυπηρετεί τις νταλίκες που έχουν προορισμό το Τελωνείο της Καβάλας.

 

Κληρονόμος εκπαιδευτικού που πέθανε το 2018, οφείλει να επιστρέψει στο δημόσιο 382 ευρώ. Είναι χρήματα που ο εκπαιδευτικός προ πληρώθηκε λίγο πριν το θάνατο του. Κάθε εβδομάδα και πιο λίγα είναι τα τεστ κατά του κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Αυτά του ΕΟΔΥ ήταν και πάλι όλα αρνητικά. Στην ανακύκλωση μέσω ιδιώτη προωθεί η εφορία Καβάλας 2,5 χιλιάδες πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων. Βρίσκονταν στο αρχείο της στο Διοικητήριο. Από τη Δράμα και την Ξάνθη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι της ΑΜΘ. Ολομέλεια των μελών του στη Θάσο έκανε την περασμένη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ. Άγνωστος έγραψε σύνθημα στις Καμάρες.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παραβρέθηκε στη χθεσινή εκδήλωση της ΝΔ, παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου της. Από την Παρασκευή στην Καβάλα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Το Σάββατο στην πόλη μας οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Θανάσης Εξαδάκτυλος και Στέλιος Κούλογλου. Θετικά αποτελέσματα από τη νέα επιχειρηματική αποστολή της εταιρίας του Νίκου Κουρτίδη στην Αμερική. Ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, αύριο στις 11 το πρωί μπροστά στο κτίριο του. 86χρονη κάτοικος Καβάλας κουράστηκε να περιμένει το συνεργείο του Δήμου, καθάρισε μόνη της τα χόρτα κοντά στο σπίτι της. Τέσσερις μηχανικούς θα προσλάβει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός του Δήμου Νέστου.

 

Νέα ΚΑΠΗ του Δήμου Νέστου σε Κεχρόκαμπο και Ελαφοχώρι. Την Κυριακή το πρωί στο Νεφέλη εκδήλωση στη μνήμη του Κώστα Κιρτάζογλου. Μαθήτρια του 7ου Γυμνασίου δεύτερη σε πανελλήνιο διαγωνισμό δοκιμίου.

 

Στις 6.30 αύριο το απόγευμα το ματς του ΑΟΚ στις Πηγές.

Διαβάστε επίσης