ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ικανοποίηση στους μικρομεσαίους του Νομού Καβάλας προκαλεί η απόφαση της Κυβέρνησης για διακοπή λειτουργίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων λιανεμπορίου. Θα εφαρμοστεί από αύριο αν και αρκετοί έκλεισαν τα μαγαζιά τους από χθες. Συμπαράσταση με μέτρα στήριξης ζητά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος απευθύνεται και στις τράπεζες. Πολύς κόσμος και χθες στα σούπερ μάρκετ όπου εφαρμόστηκαν μέτρα ενημέρωσης και ελέγχου εισόδου των καταναλωτών. Καταγγέλλονται και ανατιμήσεις προϊόντων.

 

Απολυμάνσεις άρχισαν από χθες το απόγευμα στους ναούς της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ. Μέτρα διαφορετικής λειτουργίας των υπηρεσιών του Διοικητηρίου ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Έκλεισε και παιδικές χαρές ο Δήμος Παγγαίου. Νέα μείωση δρομολογίων από το Υπεραστικό και Αστικό ΚΤΕΛ. Μόνο με οπωροκηπευτικά από σήμερα οι λαϊκές του Νομού Καβάλας. Εθελοντική αιμοδοσία το πρωί στα Λιμενάρια. Ικανοποίηση του διοικητή του Νοσοκομείου για τα επιπλέον μέτρα που εφαρμόζονται από χθες, σε όλες τις αφίξεις ασθενών στο ίδρυμα. Μόνο ηλεκτρονικά οι συναλλαγές με τη Δ.Ο.Υ. Καβάλας.

 

Με τον διοικητή του ΕΛΓΑ συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης, θα διορθωθούν οι αποζημιώσεις αγροτών του Νέστου. Πρώτες δουλειές καθαρισμού και συντήρησης στην παραλία της Καλαμίτσας από το Δήμο Καβάλας. Διαψεύδει η ΔΙΑΑΜΑΘ ότι στον σκουπιδότοπο δεν υπάρχουν τουαλέτες και μέτρα ατομικής υγιεινής. Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων συμπαραστέκεται στα σωματεία συνταξιούχων που χάνουν το γραφείο τους στο κτίριο του ΕΥΚ.

 

Θεατρικό βραβείο σε μαθητές του 3ου Λυκείου για τη συμμετοχή τους σε πανελλήνιο διαγωνισμό. Διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του το γραφείο του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου.

 

Ομάδες της Φουτμπολ Λιγκ ζητούν αναδιάρθρωση των κατηγοριών συμπεριλαμβανομένης και της Σούπερ Λιγκ 2.

Διαβάστε επίσης