• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

48 νέα κρούσματα στον κορωνοϊό ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ο ΕΟΔΥ στην ΠΕ Καβάλας. Νωρίτερα χθες το μεσημέρι τα εργαστήρια του Νοσοκομείου έκαναν 73 τεστ- λιγότερα σε σχέση με προηγούμενες ημέρες- αλλά εντόπισαν 34 κρούσματα. Οι γιατροί είναι ενωμένοι στη μάχη κατά του κορωνοϊού, αναφέρει ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου. Θετικός στη νόσο ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής, είναι σπίτι του με ήπια συμπτώματα. Θετικός και ο Γιάννης Εριφυλλίδης, νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

 

Μόνο το φέρι μποτ Νικητής στα δρομολόγια της γραμμής του Πρίνου, τα οποία διακόπτονται το Σαββατοκύριακο. Διέκοψαν τη λειτουργία τους τα ξενοδοχεία Γαλαξίας και Εσπέρια. Η ομάδα ΔΙΑΣ έκανε ελέγχους και παρατηρήσεις χθες σε κεντρικά σημεία όταν διαπίστωσε περιστατικά συναθροίσεων. Κλειστό το ΚΕΠ του Δήμου Καβάλας στη Δημοτική Αγορά.

 

Πρόταση μείωσης των δημοτικών τελών για το 2021 ενέκρινε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου, η Συμπαράταξη Πολιτών και το τμήμα της ΑΔΕΔΥ καταθέτουν στεφάνια στην πλατεία Καπνεργάτη το πρωί για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Άγνωστη η ώρα της συγκέντρωσης των σωματείων του ΠΑΜΕ. Θέματα που αφορούν το Εθνικό Κτηματολόγιο θίγει με ανακοίνωση του το ΚΙΝΑΛ Καβάλας. Νέα σύλληψη διακινητή που προωθούσε στη χώρα μη νόμιμους μετανάστες.

 

Πρόταση του βουλευτή Έβρου της ΝΔ Δημοσχάκη για τους συμψηφισμούς της απλήρωτης επιδότησης εργασίας. 4ωρη διακοπή νερού σε διάφορες συνοικίες της πόλης. Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στην ανατολική είσοδο της Καβάλας.

 

Επιστολή στον πρωθυπουργό και ομάδων της FL για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Πέθανε ο Αντώνης Γεωργιάδης, διετέλεσε προπονητής του ΑΟΚ στα πρώτα χρόνια της ομάδας. Επαναλειτούργησε χθες το «Ανθή Καραγιάννη».

 

Διαβάστε επίσης