• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΜΑΙΟΥ 2021

Ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι οι εργασίες στα σύνορα της Νυμφαίας προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες υγειονομικές υποδομές. Απομένει η έκδοση ΦΕΚ ώστε τα σύνορα να λειτουργήσουν. Αυτό φαίνεται ότι θα γίνει το αργότερο αύριο. Στη Νυμφαία ήταν χθες οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Θράκης. Στο Νομό Καβάλας συνεχίστηκαν οι σχετικές ανακοινώσεις, οι οποίες ασκούν κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ίδιο θέμα.

 

Δεν άλλαξε χθες η κατάσταση με τους ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Μόνο δύο κρούσματα ανακοίνωσε για το Νομό μας ο ΕΟΔΥ, κανένα νέο κρούσμα στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων.

 

Αναβολή – δεύτερη συνεχόμενη- για την 1η Ιουνίου πήρε από το ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Αλάνας. Αντίθετος ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με τη λειτουργία την Κυριακή της αγοράς. Ανακοινώνονται το μεσημέρι οι Γαλάζιες Σημαίες στις παραλίες όλης της χώρας. Δόθηκε στην κυκλοφορία με αμφιδρόμηση ο δρόμος μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Με το Νίκο Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος της Θάσου.

 

Δήμαρχοι της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και σύλλογοι της Καβάλας αντίθετοι στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Κρίσιμες διαβουλεύσεις για τη λειτουργία της Τόσκας. Δεν είναι σίγουρο- από το Σάββατο- το δεύτερο δρομολόγιο την ημέρα στη γραμμή του Πρίνου. Κείμενο του Ξενοφόντα Κροκίδη για τη χθεσινή παγκόσμια ημέρα υπέρτασης. Αναστολή λειτουργίας του ΚΕΠ στη Δημοτική Αγορά λόγω κρούσματος κορωνοϊού. Επαναλειτουργεί από χθες το γραφείο του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου.

 

Αναβλήθηκε το αυριανό ματς της Ένωσης με τον Ολυμπιακό Β’. Αμφίβολος για το ματς της Κυριακής στην Κατερίνη ο αρχηγός του ΑΟΚ Βασίλης Γαβριηλίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης