ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Στο διασυνοριακό πρόγραμμα Ίντερεκ εντάσσονται δύο προτάσεις έργων της Δημωφέλεια συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ. Αφορούν την τυποποίηση του πυλού στα Λασπόλουτρα και την έναρξη των έργων αναστύλωσης των ιαματικών πηγών Ατζίσου στη Νέα Καρβάλη. Η Αναστασία Ιωσηφίδου ήταν χθες στο Υπουργείο Οικονομικών για τη νομιμοποίηση του λιμανιού των Σφαγείων και την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Γραφείου.

 

Μέχρι το μεσημέρι θα είναι στην Καβάλα 6 εκπρόσωποι του Δήμου Σεντζέν από τη μακρινή Κίνα. Επιβάτης αστικού λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όταν στη διάρκεια δρομολογίου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Επίκειται η λειτουργία των μηχανημάτων μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Μάλλον τον Οκτώβρη στη Βουλή το σχέδιο συνένωσης του ΤΕΙ. Προς το παρόν μειώνονται οι πρόσφυγες στο Ασημακοπούλου αφού υλοποιείται πρόγραμμα συνένωσης οικογενειών. Το απόγευμα στο λιμάνι αντιφασιστική εκδήλωση για την επέτειο 5 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

 

Η ΔΕΥΑ Παγγαίου ζητά από την ΕΤΑΔ οικοπεδική έκταση για να διευκολυνθεί το έργο αξιοποίησης του γεωθερμικού πεδίου του Ακροποτάμου. 53χρονος πνίγηκε στη Θάσο, το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής. Νέο χαράτσι, χαρακτηρίζει με ανακοίνωση του το μέτρο της Ελεγχόμενης Στάθμευσης ο Χρήστος Ποτόλιας. Τη ΔΕΘ επισκέφθηκε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Την Πέμπτη γενική συνέλευση συνταξιούχων της ΒΦΛ. Συνελήφθη 26χρονος στο Παγγαίο επειδή οδηγούσε ΙΧ χωρίς να έχει δίπλωμα.

 

Την Παρασκευή αγιασμός σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Ολλανδός δημοσιογράφος φιλοξενούμενος της Περιφέρειας σε Καβάλα και Θάσο. Σεμινάριο σπηλαιολογίας στην Καβάλα από τις 26 Σεπτέμβρη και για έναν μήνα. Την Κυριακή στη Θάσο βράβευση αριστούχων μαθητών του νησιού- καθιερωμένη εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης.

 

Μάλλον στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος το φιλικό του ΑΟΚ με τον Μακεδονικό, την ερχόμενη Κυριακή. Σήμερα οι προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης