• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

Δήμος Καβάλας και Οργανισμός Λιμένα πρέπει να βρουν λύση για το ανοιχτό κολυμβητήριο. Για τη μη είσοδο ατόμων στις εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις του. Την Κυριακή το απόγευμα, όχι πρώτη φορά, παιδιά ήταν μέσα στην πισίνα και έπαιζαν! Πρόλαβαν και αποχώρησαν πριν την άφιξη του προσωπικού του Λιμεναρχείου. Ακόμη καλύτερο θα είναι να αποφασιστεί η αξιοποίηση της ίδιας περιοχής. Όπως φαίνεται με την ανάπτυξη μιας άλλης δραστηριότητας αφού η κολύμβηση εξυπηρετείται πλήρως στο κολυμβητήριο στο Περιγιάλι.

 

Οι δικηγόροι της Καβάλας μέσω της γενικής τους συνέλευσης, προτείνουν συνέχιση της αποχής και μετά τις 4 Γενάρη. Απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια των Προέδρων. Υπογράφεται άμεσα η άρση της απαγόρευσης για το νερό των Φιλίππων, όλες οι πρόσφατες αναλύσεις δείχνουν νιτρικά κάτω από το όριο. Η απαγόρευση ισχύει από το Φθινόπωρο του 2022. Αύξηση παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας τα τεστ για τον κορωνοϊό. Αύξηση και στα θετικά περιστατικά. Χωρίς έκτακτα δρομολόγια από και προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, το λιμάνι της Καβάλας την περίοδο των εορτών.

 

Σε ικανοποιητικό σημείο το έργο ανάπλασης της πλατείας Ποταμουδίων, στόχος να έχει ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβρη. Λόγω διακοπής ρεύματος δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα νηπιαγωγεία Καλλιράχης και Σκάλας Σωτήρος στη Θάσο. Λόγω βλάβης στο καλοριφέρ δεν λειτούργησε χθες το νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός των Δωματίων. Έκπτωτος από το αξίωμα του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλίππων ο Θόδωρος Τοτός, η απόφαση πάρθηκε από την Αποκεντρωμένη. Την Τρίτη 26 Δεκέμβρη στο Πάρκο επαναλαμβάνεται η εκδήλωση με τα φαναράκια των ευχών. Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο για την κατασκευή του ανοιχτού κολυμβητηρίου Χρυσούπολης.

 

Τελευταία φορά για την 4ετια 2019-2023 συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας. Δωρεά της Θερμοπλαστικής στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας και μέσω αυτής στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Καβάλας. Αύριο βράδυ η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδά στο υπόγειο της Δ. Αγοράς.

 

Κοντά σε συμφωνία με τον Νέτι Μέτσε της Νίκης Βόλου ο ΑΟΚ. Αποχωρούν από την ομάδα οι Μπιμπισίδης- Χατζής- Φερεντίνος. Μάλλον και ο Γκέντζογλου.

 

Διαβάστε επίσης