ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΗ 2020

Σύσκεψη για τη διαφορετική τουριστική περίοδο φέτος πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο της Θάσου. Δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσουν την 1η Ιουνίου τα ξενοδοχεία στην Καβάλα αφού πολλά θα εξαρτηθούν από τις κρατήσεις που θα υπάρχουν. Αρκετές μονάδες στη Θάσο εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν φέτος. Χθες και η Ryan Air ανακοίνωσε ότι δεν περιλαμβάνει στα Καλοκαιρινά της δρομολόγια το αεροδρόμιο της Καβάλας. Ακυρώνεται η αεροπορική σύνδεση με τις Βρυξέλες.

 

Ξεκίνησαν χθες να προετοιμάζονται για να λειτουργήσουν τη Δευτέρα καταστήματα εστίασης στην Καβάλα. Αργούν να επανέλθουν τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Άγονος ο διαγωνισμός της Δημωφέλειας για το σύστημα μάρκετινκ. Στη σημερινή του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο γνωμοδοτεί επί αιτήματος ΜΚΟ που ζητά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης καπναποθήκη στο Περιγιάλι. Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε την Παρασκευή η ομάδα εργασίας του ΤΕΕ ΑΜ για τα Τενάγη των Φιλίππων.

 

Επέστρεψαν στα Λύκεια του Νομού Καβάλας οι μαθητές Α’ και Β’ τάξης. Μειωμένη η επιστροφή των μαθητών των Γυμνασίων. Το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καπνεργάτη εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας. Δεν κατατέθηκε μήνυση στον ντελιβερά που παρενόχλησε νεαρή γυναίκα την Κυριακή, αφέθηκε ελεύθερος. Λειτουργεί από χθες το Φρούριο.

 

Ο Δήμος Νέστου έκανε χορηγία τάμπλετ και χειρουργικές μάσκες σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε επαγγελματίες της Νέας Ηρακλείτσας έγινε χθες σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών. Με τους διοικητές των Νοσοκομείων της ΑΜΘ συναντήθηκε ο Χρήστος Μέτιος. Δημοτικοί υπάλληλοι έκοψαν χόρτα κοντά στην Παιδόπολη και το 6ο Γυμνάσιο.

 

Αύριο μόνο για αθλητές επαναλειτουργούν αθλητικοί χώροι του Δήμου Καβάλας. Απολύμανση σε γήπεδα του έκανε ο Δήμος Παγγαίου.

Διαβάστε επίσης