• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Ανησυχίες στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής πίσω από το Δημαρχείο δημιουργεί το πρόσφατο γεγονός κατάρρευσης στέγης παλιάς καπναποθήκης. Πλέον 5 καπναποθήκες, η μία δίπλα στην άλλη, δεν έχουν στέγη. Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η τράπεζα που τις διαχειρίζεται δεν επαρκούν. Στέγες καπναποθηκών κατέρρευσαν τόσο την περασμένη Παρασκευή όσο και τα έτη 2015 και 2016. Οι καταρρεύσεις έγιναν πάντα μετά από κακοκαιρία.

 

Χωρίς συμμετοχή δημάρχου ή δημοτικού συμβούλου από το Νομό Καβάλας η εκτελεστική επιτροπή της ΠΕΔ ΑΜΘ. Σε εκκρεμότητα η κατανομή εδρών στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου. Με απόφαση του ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης συγκρότησε την δημοτική επιτροπή για τα αδέσποτα ζώα. Εκτός Εργατικού Κέντρου κινδυνεύουν να βρεθούν 3 σωματεία συνταξιούχων, έλαβαν σχετική επιστολή από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Συναντούν σήμερα τον αρμόδιο του κτιρίου ΟΑΕΔ. Δεν υπήρξαν προβλήματα από τις χθεσινές βροχές στο Νομό Καβάλας. Αυτές φαίνεται ότι θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα.

 

Εντός της εβδομάδας το σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο συναντά τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ. Ο διοικητής του Νοσοκομείου απάντησε χθες ότι τα κενά σε τραυματιοφορείς και χειριστές ακτινολογικών μηχανημάτων οφείλονται σε προσλήψεις που δεν ολοκληρώθηκαν λόγω της προεκλογικής περιόδου και γραφειοκρατίας. Σύμφωνα με τον βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη υπάρχει ενίσχυση του προσωπικού της Πολεοδομίας, συνέχεια ερώτησης του στη Βουλή.  Συνάντηση με το Νίκο Παναγιωτόπουλο είχαν την Κυριακή οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Καβάλας.

 

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνουν το Σάββατο οι εθελοντές του Επιμελητηρίου. Στο στέκι Σπούτνικ παρουσιάστηκε το βιβλίο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Δουζίνα. Με ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΚ ζητά επικαιροποιημένα τα στοιχεία των πελατών της. Δίδει προθεσμία ως τον Φεβρουάριο.

 

Στήριξη στην προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΟΚ από την Περιφέρεια ΑΜΘ, ο Κώστας Αντωνιάδης συνάντησε χθες τη διοίκηση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης