• 29 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Έκκληση να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί των κατοίκων του Ν. Καβάλας έκαναν χθες μέσω συνέντευξης τύπου οι πρόεδροι του Ιατρικού- Φαρμακευτικού και Οδοντιατρικού συλλόγου μαζί με τον Διευθυντή Υγείας. Ειδική αναφορά έκαναν στους ανεμβολίαστους γιατρούς του ιδιωτικού τομέα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι περίπου 10. Αυξήθηκαν χθες οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Στα εμβόλια της τρίτης δόσης οφείλεται η αύξηση της διαδικασίας στο Ν. Καβάλας.

 

Παράνομοι μετανάστες καταδιώχθηκαν χθες το πρωί στο περιαστικό δάσος όπου άναψαν δύο φωτιές για να ζεσταθούν. Το βράδυ του Σαββάτου ζημιές από φωτιά σε παρκαρισμένο όχημα σε δρόμο του Αγίου Λουκά. Η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα. Λειτουργεί από χθες το απόγευμα το κολυμβητήριο. Άρχισε το απαραίτητο έργο στα σκαλάκια της οδού Νοταρά στα Πεντακόσια. Αντιδράσεις μαθητών και γονέων για τις συμπτύξεις τμημάτων σε Κρηνίδες και 2ο Λύκειο.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τους άλλους 3 βουλευτές του Ν. Καβάλας ήταν χθες στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Θάσο. Φορώντας μάσκα έκαναν παρέλαση οι μαθητές. Διακοπή νερού σήμερα το πρωί ως το μεσημέρι στο Παληό. Επιστολή του Παναγιώτη Φώτου στην αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας για την απαραίτητη ογκολική κλινική στο Νοσοκομείο. Δια ζώσης μαθήματα από χθες στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Ο Νίκος Ίμβρος παρέμεινε πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Ν. Καβάλας.

 

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο σύλλογο Γυναικών Ζωγράφων. Προσωπικό της Δημωφέλειας υποδέχθηκε στο λιμάνι τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου την Κυριακή. Ο σύλλογος φίλων ζώων Νώε στο Παγγαίο έσωσε γάτα που εγκλωβίστηκε σε στύλο της ΔΕΗ στις Ελευθερές. Τρόφιμα μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ μοιράζει από σήμερα η Ιερά Μητρόπολη.

 

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο πρόεδρος του ΑΟΚ. Δεν υπήρξαν νέα για τα δελτία που κατέθεσε η ομάδα μας στην ΕΠΟ.

 

Διαβάστε επίσης