ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Διαδοχικές και σημαντικές είναι οι επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας σχετικά με υποθέσεις εξαπάτησης και απόπειρας εξαπάτησης ηλικιωμένων πολιτών. 4 άτομα οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στο αυτόφωρο. 3 από τους συλληφθέντες ήταν Βούλγαροι, ένας Έλληνας. Για τον Έλληνα κάτοικο του Ν. Σερρών εικάζεται ότι επιχείρησε να αντιγράψει τη Βουλγάρικη ιδέα και διαδικασία για να έχει γρήγορα και εύκολα πολλά χρήματα. Σε αυτόν τον τομέα η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας έχει την καλύτερη επίδοση πανελλαδικά.

 

Η εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος, δήλωσε χθες η Τάνια Ελευθεριάδου. Περιοδείες στην αγορά και στο Επιμελητήριο για το Θόδωρο Μουριάδη και τους υποψηφίους του. Σε εκδηλώσεις στα Πεντακόσια βρέθηκε ο συνδυασμός Γιάννη Εριφυλλίδη. Αύριο το απόγευμα μιλά στο Λούσυ ο Χρήστος Μέτιος, την Κυριακή το πρωί στο Γαλαξία ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

 

80 άνδρας από τη Βουλγαρία πνίγηκε χθες το πρωί σε παραλία της Νέας Περάμου. Πορεία στο κέντρο της πόλης έγινε χθες βράδυ για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Γεράσιμος Τερλάκης παραμένει πρόεδρος στο Eurotaxi Καβάλας. Αναχώρησε χθες για τη Θεσσαλία η βοήθεια των Καβαλιωτών στους πλημμυροπαθείς. Την αποστολή κυρίως εμφιαλωμένων νερών έκανε ο Δήμος Καβάλας. Αυξήθηκαν και την προηγούμενη εβδομάδα τα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Το ίδιο διάστημα έγινε μόνο ένα εμβόλιο, της αναμνηστικής δόσης. Για έναν ακόμη μήνα συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, ψεκασμοί σε φρεάτια ομβρίων μέσα στην Καβάλα. Με φυτά και λουλούδια αντικαθίστανται οι πικροδάφνες στη διαχωριστική νησίδα της Ερυθρού Σταυρού. Απεργούν την Πέμπτη οι οικοδόμοι, απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.

 

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Φιλίππων, ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ. Απευθύνεται σε όσους βοήθησαν και σε όσους παρακολούθησαν τις διάφορες εκδηλώσεις. Ικανοποιημένος ο Φυσιολατρικός Όμιλος για την προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου. Σύντομα αγιασμός και πρόγραμμα χειμερινών δραστηριοτήτων. Αφιέρωμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στην ιστορία της αεροπορίας στην ΑΜΘ κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Στο πλαίσιο εκδήλωσης, ο ΑΟΚ παρουσιάζει αύριο βράδυ τη φανέλα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης