• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Με ικανοποιητική προσέλευση εργαζομένων έγιναν χθες στην Καβάλα δύο εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά. Αυτή με τον περισσότερο κόσμο πραγματοποιήθηκε στο Δ. Κήπο. Επακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης. Συμμετείχαν απολυμένοι των Πετρελαίων και των Λιπασμάτων, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι όπως επίσης υποψήφιοι των εκλογών. Το μεσημέρι και το απόγευμα χθες η Καβάλα ήταν άδεια, οι κάτοικοι της αναζήτησαν την Άνοιξη σε διάφορα σημεία του Νομού.

 

Το ψηφοδέλτιο Καβάλας και Δράμας του ΜΕΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη παρουσίασε σε εκδήλωση που έγινε στη Δ. Βιβλιοθήκη ο Γιάννης Βαρουφάκης. Με πολύ κόσμο η προεκλογική εκδήλωση του Λεωνίδα Παππά. Στις Κρηνίδες μίλησε το Σάββατο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στη Θάσο μιλά σήμερα η Ειρήνη Βρανά. Σε χωριά του Δήμου Νέστου περιόδευσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Πληρωμή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ ανακοίνωσε για αύριο, για τους αγρότες του Ν. Καβάλας ο Γιάννης Πασχαλίδης. Την ερχόμενη εβδομάδα ομιλία στην Καβάλα του Αλέξη Τσίπρα. Συμφωνία των κομμάτων για τα εκλογικά τους περίπτερα στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Κρίτωνος Κονσουλίδη. Η προερχόμενη από τη Νικήσιανη Ελεάννα Δημητρακούδη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

 

Με αποδρομολόγηση και πρόστιμο κινδυνεύει το φέρι μποτ «Νικητής». Ίδια τα δρομολόγια σε Καβάλα και Κεραμωτή για το μήνα Μάη. Απάντηση χωρίς ουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Αλλαγής σε ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τα προβλήματα της Π.Υ. Χρυσούπολης. Συζητάμε για την επένδυση των Αμερικανών στον Αμυγδαλεώνα, δήλωσε μετά την ομιλία του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης. Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψουν το επόμενο διάστημα ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας με τον αντίστοιχο φορέα του λιμανιού της Βάρνας. Οι ίδιοι πρόεδροι εξελέγησαν στα τοπικά συμβούλια Καβάλας- Ζυγού- Πολυστύλου και Νέας Καρβάλης. Την Πέμπτη στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Καβάλας ο κανονισμός στάθμευσης στη συνοικία της Παναγίας. Αντίθετος με την κυκλοφοριακή μελέτη για τον κεντρικό δρόμο του Παληού ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Στην τελική ευθεία η εκδήλωση της Λευκής Νύχτας, γίνεται την ερχόμενη Παρασκευή στην αγορά.

 

Με πρωτοβουλία της Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου έγινε στην πόλη μας εκδήλωση του Make A Wish. Η βροχή επηρέασε αλλά δεν ματαίωσε την χορευτική εκδήλωση στο Δάτο. Πέτυχε και η χορευτική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης το περασμένο Σάββατο. Η κρατική τηλεόραση πρόβαλε το κέρινο ομοίωμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έργο του Θοδωρή Κοκκινίδη.

 

Στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής τερμάτισε ο ΑΟΚ. Αισιοδοξία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έμεινε στην κατηγορία ο Νέστος. Πρωταθλητής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας ο Ορφέας.

 

Διαβάστε επίσης