• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

H τήρηση των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού από την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του Ν. Καβάλας προκάλεσε τη μείωση των κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκε και από τη χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ με δύο μόνο νέα περιστατικά. Στους 21 οι άρρωστοι στην κλινική covid, ,μειώθηκαν στους 4 οι ασθενείς της ΜΕΘ. 130 εμβόλια έγιναν χθες στο Νοσοκομείο. Από τη Δευτέρα εμβολιασμοί και στο Κ. Υ. Καβάλας- κτίριο του πρώην ΙΚΑ.

 

Προς πανελλαδική διαμαρτυρία η εστίαση. Ομαλά επαναλειτούργησαν χθες Γυμνάσια Λύκεια, κατάληψη σε σχολείο της Θάσου. Δηλώσεις Κώστα Αντωνιάδη για πιστή τήρηση των μέτρων στις λαϊκές αγορές του Ν. Καβάλας. Σε δύσκολη θέση και οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών αφού τα μαθήματα σταμάτησαν αρχές Νοέμβρη.

 

Από τον Μάρτιο ένα από τα 5 δρομολόγια την εβδομάδα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου μεταφέρεται από το λιμάνι της Καβάλας σε αυτό της Θεσσαλονίκης. Πετυχημένη η διαδικτυακή πρεμιέρα της παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ. Χωρίς αποτέλεσμα και χθες οι έρευνες στην Ήπειρο για τον εκπαιδευόμενο πιλότο της Egnatia Aviation. Το πρωί της Δευτέρας στην Παναγία της Θάσου απεγκλωβίστηκε άνδρας που ήταν για ώρες πλακωμένος από τοιχίο.

 

Τις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ επισκέφθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Επίσκεψη Μακάριου Λαζαρίδη στον ΕΦΚΑ Καβάλας. Ερώτηση και της Τάνιας Ελευθεριάδου για το οικονομικό αδιέξοδο των κτηνοτρόφων λόγω ακριβών ζωοτροφών. Νέος διοικητής στην Π.Υ. της ΑΜΘ. Συνελήφθησαν τρεις άνδρες που διακινούσαν ναρκωτικά σε Καβάλα και Θάσο. Ικανοποίηση του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου για το αποτέλεσμα εθελοντικής αιμοδοσίας στο Χρυσοχώρι, αύριο εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης».

 

Μαθητές των δημοτικών σχολείων του Ν. Καβάλας θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τον ύμνο στην ελευθερία του Διονύσιου Σολωμού. Επανακυκλοφορεί το βιβλίο του Καβαλιώτη συγγραφέα Βασίλη Κυριλλίδη με τίτλο «Αναστρέψιμα Υλικά».

 

 

Διαβάστε επίσης