• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Έκκληση προς κάθε αρμόδιο ώστε να ξαναλειτουργήσει ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας στη Ροδόπη έκανε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης. Σημείωσε ότι η επαναλειτουργία της Νυμφαίας θα παίξει ρόλο και στην επικείμενη τουριστική περίοδο. Ο κ. Αντωνιάδης ζήτησε να αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις του Τελωνείου για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται στη Νυμφαία και τεστ στον κορωνοϊό. Χθες με δελτίο τύπου της η γερμανική αεροπορική εταιρία Λουφτχάνσα ανακοίνωσε Καλοκαιρινές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος». Τέλος Μάη φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν οι πτήσεις από και προς Καβάλα της Eurowings.

 

Ήπια είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που χθες προέκυψαν από τεστ που έγιναν στο Νοσοκομείο, στη Νέα Πέραμο και στον Πρίνο. Δεν άλλαξαν τα δεδομένα των ασθενών στο Νοσοκομείο. 8 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Καβάλας.

 

Υποχώρησε η Κυβέρνηση ως προς τη φιλοξενία προσφύγων στο Β. Έβρο, ενισχύονται οι φήμες για την πρώην Φωνή της Αμερικής. Τουλάχιστον 15 μέρες χωρίς δρομολόγια η γραμμή του Πρίνου, από το Σάββατο το Μύκονος θα συνδέει τα νησιά του Β. Αιγαίου με τη Θεσσαλονίκη και όχι με την Καβάλα. Εντός των ημερών ξεκινούν γεωτρήσεις στην πεσμένη γέφυρα. Πρόταση της Βάσως Καρασάββα για την απόδοση τιμής στον Λευτέρη Αθανασιάδη.

 

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης επειδή πελάτες ήταν στο χώρο της. Η συμπεριφορά της Τουρκίας υπονομεύει τη συνοχή του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με το σύλλογο πολυτέκνων συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Στο Δημαρχείο της Χρυσούπολης βρέθηκε η Τάνια Ελευθεριάδου. Ξεκίνησαν οι εγγραφές για νήπια προνήπια και μαθητές της Α’ τάξης δημοτικού σχολείου.

 

Την Τρίτη 23 Μαρτίου το Λιμεναρχείο Καβάλας θα κάνει εξετάσεις υποψήφιων εκπαιδευτών χειριστών ταχύπλοων. Το Γυμνάσιο του Αμυγδαλεώνα ευχαριστεί τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θανάση Δασκαλούδη. Βασιλόπιτα έκοψε ο σύλλογος Αγίας Βαρβάρας- Πεντακοσίων.

 

Επιμένει στη διαμαρτυρία του προς το Επιμελητήριο ο ΑΟΚ. Το Επιμελητήριο του απαντά αλλά 8 μέλη της διοίκησης δεν συμφωνούν με τη χθεσινή βραδινή απάντηση του τοπικού φορέα.

 

Διαβάστε επίσης