• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Με ενέργειες του Δήμου Καβάλας, σε συνεργασία με την Τροχαία, επιθεωρήθηκε και ενισχύθηκε η οδική σήμανση στη διασταύρωση των οδών Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και Βάσου. Διαπιστώθηκε ότι οδηγοί μετακινούν τις προειδοποιητικές πινακίδες για εξασφαλίσουν θέση στάθμευσης κοντά στην οικία τους. Προκύπτει επίσης ότι η προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας λόγω της πεσμένης γέφυρας δεν θα είναι και τόσο προσωρινή. Η απόφαση της αμφιδρόμησης θα υλοποιηθεί πολύ δύσκολα λόγω των προϋποθέσεων που θέτει η Αποκεντρωμένη.

 

Ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη και τη Λήμνο, ίσως με την Καβάλα, αποφάσισε η χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μέτρα προστασίας των πεζών στον δρόμο πριν τη Νέα Ηρακλείτσα ζητούν κάτοικοι του οικισμού Σαράντα. Πάρκο με τουλάχιστον 13 χελώνες δίπλα από το παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής, στη συνοικία του Άη Γιάννη. Διαμαρτύρονται κάτοικοι των Φιλίππων για αυξημένους λογαριασμούς νερού το διάστημα των συχνών διακοπών στην ύδρευση του χωριού. Διαμαρτύρονται και από τις Κρηνίδες επειδή ακόμη και χθες δεν καθαρίστηκε ο χώρος της λαϊκής αγοράς.

 

Δημοτικά έργα συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ανακοίνωση του Νοσοκομείου για την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία στο εργοστάσιο της ΒΦΛ. Επικίνδυνα δέντρα στο παράλιο τείχος πίσω από το Τελωνείο. Η δημοτική παράταξη του Δημήτρη Θεοδωρίδη ζητά διευκόλυνση των ΑμΕΑ με εγκατάσταση ειδικών μηχανισμών  στις παραλίες της Θάσου.

 

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου η 4η γιορτή μελιού στο Ζυγό. Την Παρασκευή το απόγευμα ο εορτασμός του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Άγιο Κοσμά Νέστου. Το Σάββατο «Καστροφεγγίσματα» στην παλιά μουσική. Η διοίκηση Μουριάδη προορίζει τον Κοσμά Χαρπαντίδη για πρόεδρο του Δ. Ωδείου και τον Σωκράτη Μποζούδη για πρόεδρο στο ΔΗΠΕΘΕ.

 

Δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση της football league ο Νέστος, μένει στην Γ’ Εθνική λόγω οικονομικών ζητημάτων. Τον τερματοφύλακα Γιάννη Παπαδόπουλο απέκτησε ο ΑΟΚ. Αρχές Σεπτέμβρη κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας.

Διαβάστε επίσης