• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Δύο κρούσματα σε εκπαιδευτικούς διαπιστώθηκαν χθες στην Καβάλα. Πέντε τμήματα του 24ου Δημοτικού Σχολείου είναι σε αναστολή ενώ το μεσημέρι θα γνωρίζουμε τι θα συμβεί με τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου. Στο 24ο θετική στον κορωνοϊό είναι γυμνάστρια και στο Δημοτικό Ωδείο καθηγητής που έκανε χθες νέο τεστ στο Νοσοκομείο. 7 κρούσματα ανακοίνωσε για το Νομό Καβάλας ο ΕΟΔΥ. Αναστολή λειτουργίας σε τμήματα παιδικού σταθμού στην Ελευθερούπολη. Σήμερα τα αποτελέσματα των τεστ στο Ελαιοχώρι.

 

Άνδρας 51 ετών πέθανε ξαφνικά χθες στο κεντρικό λιμάνι. Τρεις προτάσεις κατατέθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ για το κοίτασμα «Νότια Καβάλα», μία εξ αυτών της Ενεργειακής Αιγαίου. Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος χθες το απόγευμα σε περιοχές μέσα και έξω από την Καβάλα. Μηχανικό ειδικό σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας θα προσλάβει η Περιφέρεια ΑΜΘ. Το Επιμελητήριο προετοιμάζει σύσκεψη για την μη επιστρεπτέα προκαταβολή της Περιφέρειας, της οποίας δεν θα επωφεληθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις.

 

Εκπρόσωποι σωματείων της Θάσου τόνισαν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι μόνο ο αγώνας των πολιτών θα αλλάξει την κατάσταση με τα λίγα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Έκτακτη γενική συνέλευση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών του Ν. Καβάλας στις 4 Νοέμβρη. Δεν θα λειτουργήσει αύριο η Διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Καβάλας.

 

Σήμερα στην Αθήνα η κηδεία του Πέτρου Ζουμπουλάκη. Την περασμένη Κυριακή ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας πραγματοποίησε την πρώτη του πεζοπορική εκδρομή μετά από πολύ καιρό. Μία ακόμη συμμετοχή σε πρόγραμμα Erasmus του 5ου Γυμνασίου.

 

Το απόγευμα η Ένωση παίζει στην Πάτρα με τον Απόλλωνα, σε εξ αναβολής ματς της Α2 στο μπάσκετ. Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της Νίκης Βόλου, καθυστερεί κι άλλο η έναρξη της FL.

 

 

Διαβάστε επίσης