• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2022

Σαρωτικούς ελέγχους έκαναν σε καταστήματα εστίασης στην Καβάλα συνεργεία της εφορίας και του ΕΦΚΑ. Οι έλεγχοι έγιναν το προηγούμενο τριήμερο Παρασκευή ως Κυριακή κι αφορούσαν την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας αλλά και την έκδοση αποδείξεων. Όπως πάντα οι υπάλληλοι που έκαναν τους ελέγχους προέρχονταν από τις υπηρεσίες όμορων Νομών. Τα αποτελέσματα δεν έγιναν ως τώρα γνωστά. Θα τα μάθουμε με καθυστέρηση από τους ίδιους τους ελεγχόμενους. Τέτοιοι έλεγχοι έγιναν πολλοί σε όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού, τόσο στην Καβάλα όσο και στη Θάσο.

 

Επιστολή στην Εγνατία Οδό έστειλε ο Αλέξης Πολίτης, ζητά ελεύθερη διέλευση από τα νέα διόδια για τους μόνιμους κατοίκους της Καβάλας. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι τα πλευρικά διόδια σε νέο λιμάνι και Άγιο Ανδρέα θα λειτουργήσουν αύριο και στις 28 Σεπτέμβρη αντίστοιχα. Αντίθετα καθυστερεί η λειτουργία των μετωπικών διοδίων στο ύψος της ΒΦΛ.

 

Η Ένωση Στρατιωτικών ΑΜΘ ευχαριστεί τον Νίκο Παναγιωτόπουλο επειδή έκανε παρέμβαση κι ακυρώθηκε οριστικά απόφαση κατάργησης του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης. Σημαντική ζημιά στο ΚΑΦΑΟ της οδού Δαγκλή διόρθωσε ο ΟΤΕ, το ξήλωσε ο οδηγός του τζιπ που έπεσε πάνω του στο περιστατικό της περασμένης Παρασκευής. Συνεχίζονται οι κλοπές επαγγελματικών αυτοκινήτων στην περιοχή της Χρυσούπολης. Καρδιολόγο απέκτησε το ΚΥ Πρίνου. Οριστικά 7 είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ. Τέσσερα ως το τέλος του Οκτώβρη θα είναι τα καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου.

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρία του Χρήστου Ποτόλια για το τέλος ταφής που επιβάλλει από την 1η Γενάρη στους Δήμους με τους οποίους συνεργάζεται η ΔΙΑΜΑΘ. Ανακοίνωση του τοπικού ΚΚΕ, κριτική στην Κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις που δεν δόθηκαν στους αγρότες του Παγγαίου. Γονείς και κηδεμόνες του Ειδικού Νηπιαγωγείου διαμαρτύρονται για την έλλειψη λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή. Ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα γίνει στην Καβάλα. Σκάφος με αλλοδαπούς επιβάτες προσάραξε σε αβαθή στην περιοχή Παχύ Θάσου.

 

Ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού για τα νέα αρχαιολογικά ευρήματα στην συνεχιζόμενη έρευνα στους Φιλίππους. Από χθες Δευτέρα και μέχρι την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη λειτουργεί πρωί απόγευμα στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης ατομική έκθεση ζωγραφικής της συμπολίτισσας Θωμαής Βασιλείου Λασκαρίδου. Συνεχίζονται ως το τέλος του μήνα οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καβάλας.

 

Πιθανή η επιστροφή στον ΑΟΚ του τερματοφύλακα Παναγιώτη Σταθάκη. Τον Νίκο Αλεξάκη απέκτησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης