• 5 Μαΐου 2024,

Ο οδηγός του τζιπ θα πληρώσει τον πυροσβεστικό κρουνό, ίσως και τη ζημιά στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ!

 Ο οδηγός του τζιπ θα πληρώσει τον πυροσβεστικό κρουνό, ίσως και τη ζημιά στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ!

Το αρχικό περιστατικό είναι λίγο πολύ γνωστό. Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου τζιπ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κατέβαινε την οδό Δαγκλή.

Για άγνωστο λόγο αμέσως μετά τη διασταύρωση της Δαγκλή με την οδό Ερυθρού Σταυρού, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αυτό τελικά σταμάτησε πάνω στο πεζοδρόμιο! Στις τέντες κλειστού περιπτερού, λίγα μέτρα προ του οποίου το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Ο οδηγός δεν έπαθε το παραμικρό. Δύο άτομα πεζοί που ήταν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο τρόμαξαν. Μάλιστα το ένα από τα δύο άτομα, ανήλικο κορίτσι, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά. Η Αστυνομία που έσπευσε στο περιστατικό υπέβαλε τον οδηγό σε αλκοτέστ που ήταν αρνητικό.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι ζαλίστηκε! Αν και εξετάζεται το ενδεχόμενο να κοιμήθηκε την ώρα που οδηγούσε. Κατά τις ίδιες πληροφορίες μιας και επίσημες ανακοινώσεις δεν υπήρξαν, πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα προερχόμενο από το Δήμο Νέστου. Επειδή ακριβώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και επειδή ο άντρας δεν ήταν μεθυσμένος, δεν τέθηκε θέμα έστω σύντομης έστω κράτησής του.

Η ζημιά που έγινε στο σημείο είναι ιδιαίτερα μεγάλη για το δίκτυο του ΟΤΕ. Συνεργείο του ΟΤΕ εργάστηκε το Σαββατοκύριακο αλλά και χθες για να διορθώσει βλάβη στις επικοινωνίες. Η βλάβη επηρέασε κυρίως στις υπηρεσίες του Διοικητηρίου αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το ΚΑΦΑΟ που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο ξηλώθηκε. Ήδη έγινε νέα κατασκευή του, μάλιστα το νέο ΚΑΦΑΟ μετακινήθηκε και βρίσκεται πιο πίσω. Στην άκρη του πεζοδρομίου, προς τον κήπο του Διοικητηρίου. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η ζημιά που προκλήθηκε στο δίκτυο του ΟΤΕ να πληρωθεί από τον ιδιοκτήτη και οδηγό του αυτοκινήτου.

Αυτός σίγουρα θα κληθεί να πληρώσει ένα ποσό περίπου 120 ευρώ καθώς το αυτοκίνητο πέραν όλων των άλλων ξήλωσε και πυροσβεστικό κρουνό. Για την αντικατάσταση του πυροσβεστικού κρουνού θα εργαστεί η ΔΕΥΑ Καβάλας. Όμως όλη τη δαπάνη θα κληθεί να την πληρώσει ο οδηγός του αυτοκινήτου.


Το μεσημέρι της Κυριακής στην συνοικία του Αγίου Παύλου επιβατικό όχημα έπεσε πάνω σε τοίχο πολυκατοικίας. Ο οδηγός εξαφανίστηκε. Οι ζημιές στο όχημα ήταν σημαντικές. Περίοικοι θορυβήθηκαν κι απόρησαν με την εξέλιξη του περιστατικού. Επειδή στο όχημα ήταν ένα μόνο άτομο, εικάζεται ότι αυτό αποχώρησε για να αποφύγει έλεγχο. Θα είχε όπως φαίνεται τους λόγους τους.

Διαβάστε επίσης