• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα η επέμβαση της Αστυνομίας στα Πετρέλαια. Οι αστυνομικοί φέρονται να μπήκαν στις εγκαταστάσεις από διάφορα σημεία κι αφού πρώτα παραβίασαν την περίφραξη. Εντός του εργοστασίου περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη. Χθες υπήρξαν δύο ανακοινώσεις της εταιρίας κατά των εργαζόμενων και μία ανακοίνωση απάντηση του σωματείου. Την Πέμπτη προγραμματίζεται στην πύλη του εργοστασίου Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζόμενων.

 

Στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης στη μνήμη του Λευτέρη Αθανασιάδη κατατέθηκε επίσημα πρόταση το όνομα του πρώην Δημάρχου να δοθεί στη Δημοτική Καπναποθήκη. Φωτιά σε αποθήκη οικοδομικών υλικών στον Αμυγδαλεώνα αντιμετώπισε χθες το απόγευμα η Π.Υ. Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για τα δημοτικά τέλη του 2022. Δεν συνεδρίασε δια περιφοράς χθες το τοπικό συμβούλιο Καβάλας λόγω έλλειψης απαρτίας. Ύποπτο κρούσμα μετάλλαξης «όμικρον» σε φοιτητή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό λίγο μετά την άφιξη του στην Καβάλα από την Αγγλία. Συνεχίστηκε χθες η μείωση των νέων κρουσμάτων σε κατοίκους του Νομού Καβάλας.

 

Με δηλώσεις του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επανέλαβε την αισιοδοξία του για την επένδυση της Egnatia Aviation στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα. Δήλωση Μακάριου Λαζαρίδη υπέρ των μέτρων της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης. Κριτική της Τάνιας Ελευθεριάδου στην Κυβέρνηση, ζητά ανακωχή στα Πετρέλαια μέχρι να υπάρξει το πόρισμα της αυτοψίας εκπροσώπων του Υπουργείου Ενέργειας. Παραμονή Χριστουγέννων εορταστική εκδήλωση σωματείων συνταξιούχων στη Δ. Αγορά. Υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο για το έργο ανάπλασης της Πλατείας Καπνεργάτη.

 

Με περίπτερο της στην πλατεία Καπνεργάτη η Πνοή διαθέτει στο κοινό Χριστουγεννιάτικα δώρα και κατασκευές. 2ο Λύκειο και 7ο Γυμνάσιο διαμαρτύρονται για συχνές διακοπές νερού. Η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας προβλήθηκε σε εκπομπή της ΕΤ3.

 

Την Κυριακή 2 Γενάρη το εξ αναβολής ματς του ΑΟΚ με την Καρδίτσα.

 

Διαβάστε επίσης