• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΗ 2019

Τόσο ο Δήμος Καβάλας όσο και το Επιμελητήριο εξέφρασαν χθες τη βεβαιότητα για την τελική έγκριση της πρότασης τους, για τη δημιουργία στην αγορά του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου. Δημοσθένης Τουλκίδης και Μάρκος Δέμπας εξήγησαν τον αποκλεισμό της πρότασης σε λάθος που θα διορθωθεί μέσω ένστασης. Ειδικότερα τόνισαν ότι από τον φάκελο της πρότασης απουσίαζε η διαχειριστική επάρκεια που έτσι κι αλλιώς διαθέτει το Επιμελητήριο.

 

Κριτική σε όλους τους άλλους υποψήφιους δημάρχους Καβάλας για τις υποσχέσεις που δίνουν έκανε στη χθεσινή κεντρική του ομιλία ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστος Ποτόλιας. Το βράδυ στην παραλία η ομιλία του Μάκη Παπαδόπουλου. Την Πυροσβεστική επισκέφθηκε χθες ο Θόδωρος Μουριάδης. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης και Δημήτρης Πλουμπίδης μιλούν το απόγευμα στο Hostel. Συνέντευξη τύπου δίνουν το μεσημέρι οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Στην εκδήλωση του συλλόγου των κατοίκων του Αγίου Κωνσταντίνου συμμετείχε την Κυριακή ο Βαγγέλης Παππάς.

 

Με απόφαση που έλαβε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας ξεκινά η διαδικασία για την πρόσληψη ναυαγοσωστών στις παραλίες. Πρώτη φορά ναυαγοσώστες θα υπάρχουν σε δύο παραλίες του Παληού. Δεν προσλαμβάνει ναυαγοσώστες ο Δήμος Καβάλας για την Καλαμίτσα. Διαμαρτύρονται οι σχολικές καθαρίστριες επειδή δεν θα εμπλακούν στην διαδικασία των εκλογών στην Καβάλα. Μεταπτυχιακοί σπουδαστές του ΤΕΙ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ενεργειακής. Υπάλληλοι του Δήμου Παγγαίου εκπαιδεύτηκαν σε θέματα πυροπροστασίας.

 

Από σήμερα το βράδυ ως την Παρασκευή παρουσιάζεται στο «Αντιγόνη Βαλάκου» μουσικό αφιέρωμα στους Μπιτλς από την ορχήστρα συμφωνικού ροκ του Δημοτικού Ωδείου. Αύριο βράδυ στο Αμφιθέατρο η θεατρική παράσταση των μαθητών του 5ου Γυμνασίου. Ανακοίνωση της Δημωφέλεια για την τουριστική πρόοδο της Καβάλας τα τελευταία χρόνια. Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη συγκροτήθηκε η επιτροπή Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων.

 

Δίκαιη η άνοδος του ΓΣΕ στην Α2, δήλωσε ο Σωκράτης Γκέλιος. Στην Αθήνα σήμερα ο ΑΟΚ για συνάντηση στην ΕΠΟ με θέμα το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Εκτός από τον Πανιώνιο για τον ποδοσφαιριστή Λυμπεράκη του ΑΟΚ υπάρχει ενδιαφέρον από Ξάνθη και Δόξα Δράμας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης