ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Συνολικό πρόστιμο 25.000 ευρώ επέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης στην Εγνατία Οδό ΑΕ για εκκρεμότητες σε παλιά εργοτάξια της στο Ν. Καβάλας. Οι αποφάσεις της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος αναφέρουν μη τήρηση περιβαλλοντικών όρων σε παλιά εργοτάξια τόσο στο τμήμα ποταμός Στρυμόνας- Νέα Πέραμος όσο και σε αυτό Χρυσούπολη- ποταμός Νέστος. Οι αυτοψίες της υπηρεσίας έγιναν πριν έναν χρόνο ενώ η Εγνατία Οδός ΑΕ δεν έδωσε καμία εξήγηση όταν κλήθηκε να το κάνει από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

 

14 κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Μειώθηκαν στους 66 οι άρρωστοι στην κλινική covid. 123 τεστ έκανε χθες το εργαστήριο του Νοσοκομείου, με 6 μόνο θετικά περιστατικά. Πέθανε άρρωστος από τη Θάσο. Ράπιτ τεστ σήμερα στην Ποταμιά.

 

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Γιώργου Γρηγοριάδη, κατοίκου παραλίας Οφρυνίου. Σε πνιγμό αποδίδει ο ιατροδικαστής το θάνατο του Κώστα Δασκάλου. Διαμαρτυρία από τη Νικήσιανη για συχνές επιθέσεις σκύλων κτηνοτρόφου σε κατοίκους του χωριού. Αιφνίδιος θάνατος άνδρα 58 ετών το βράδυ της Κυριακής στην Καβάλα. Τάμπλετ για μαθητές θα αγοράσει και ο Δήμος Καβάλας. Η διοίκηση Μουριάδη αποδέχθηκε πρόταση του Βαγγέλη Παππά. Στήριξη της τοπικής αγοράς ζητά με ανακοίνωση της η Συμπαράταξη Πολιτών. Ο ΟΛΚ ανακοίνωσε αντικατάσταση προσκρουστήρων στον προσήνεμο μόλο του κεντρικού λιμανιού.

 

Η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου στηρίζει τον δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας. Μέλη του συνοικιακού συλλόγου στο Βύρωνα στόλισαν τη γειτονιά τους. Η κρατική υπηρεσία για την εξόρυξη των πετρελαίων έκανε απομακρυσμένη επιθεώρηση στη λειτουργία του Πρίνου. Μαθήτρια του Λυκείου Θάσου διακρίθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό διηγήματος.

 

 

Διαβάστε επίσης