ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ανακοίνωσε ότι αλλάζει ο σχεδιασμός για τα έκτακτα μέτρα στην πόλη σε περίπτωση χιονόπτωσης. Πλέον τις αποφάσεις των ενεργειών θα λαμβάνουν Πολιτική Προστασία – Τροχαία- υπηρεσίες και όχι οι αιρετοί. Στην αρχή της συνεδρίασης παρουσία του Μητροπολίτη κόπηκε βασιλόπιτα. Καταγγελία Ξανθόπουλου, απάντηση Κουφατζή για επιχειρήσεις που χρωστούν μεγάλα ποσά σε λογαριασμούς ύδρευσης. Σε μία από αυτές κόπηκε το νερό, υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

 

Εκτεταμένη γρίπη στο 24ο νηπιαγωγείο, το οποίο χθες υπολειτούργησε. Κλειστά σήμερα δημοτικά και νηπιαγωγεία του Νομού λόγω γενικής συνέλευσης και εκλογών του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας. Ικανοποίηση επειδή ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υπάρχει στην Καβάλα στη χθεσινή εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας. Τη Γεωργία Χιόνη για το συγγραφικό της έργο βράβευσε ο Δικηγορικός Σύλλογος. Την Πέμπτη γενική συνέλευση του ίδιου συλλόγου.

 

Την Παρασκευή εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Κουνάκου. Το Σάββατο κόβει πίτα η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Άθλια χαρακτήρισε τη συμφωνία των Πρεσπών ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εκτάκτως επρόκειτο να συνεδριάσει χθες το βράδυ η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής. Ομάδα ακροδεξιών προκάλεσε τα επεισόδια στο συλλαλητήριο δήλωσε ο Κώστας Μορφίδης.

 

Κεντρικός δρόμος στη συνοικία του Περιγιαλίου θα δημοπρατηθεί για να κατασκευαστεί το δεύτερο 6μηνο του 2019. Η επιτροπή κυκλοφοριακών θεμάτων του Δήμου ικανοποίησε αιτήματα κι έτσι παραχωρεί θέσεις στάθμευσης σε Ιερά Μητρόπολη- ΔΗΠΕΘΕ- ΚΚΕ. Σε λίγες ημέρες η επιλογή νέου καλλιτεχνικού διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ.

 

Κοινή εκδήλωση αύριο το απόγευμα Θασιακής Ένωσης – Πνοής με ομιλήτρια την παιδίατρο Δέσποινα Ιατρού. Βασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή και ο σύλλογος Κυπρίων Καβάλας.

 

Βασιλόπιτα έκοψε χθες η Λέσχη Φιλάθλων. Χωρίς τον τιμωρημένο Μαρκόπουλο στο αυριανό ματς με Ασπίδα Ξάνθης ο ΑΟΚ. Ο διαιτητής Τζουμαλάκης στο ματς του Αετού Ορφανού με το Νέστο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης