• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

Ο συμπολίτης μηχανικός Τάκης Βελισσάρης σκοτώθηκε χθες το μεσημέρι σε ένα πρωτοφανές τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Βότση. Παρασύρθηκε από επιβατικό όχημα που δεν σταμάτησε εγκαίρως επειδή όπως ισχυρίζεται ο οδηγός του, υπήρξε βλάβη στο σύστημα των φρένων. Ο Τάκης Βελισσάρης ήταν 67 ετών. Είχε συνταξιοδοτηθεί πρόσφατα. Το 2010, το 2014 και το 2019 είχε εκλεγεί με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει σήμερα. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου, επίσης κάτοικος Καβάλας. Για το θάνατο του Τάκη Βελισσάρη κράτησε ενός λεπτού σιγή στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Διαμαρτυρία στις υπηρεσίες του ΔΙΠΑΕ Καβάλας έκαναν χθες φοιτητές σχετικά με την κατάσταση των φοιτητικών εστιών. Το πρόβλημα που υπήρξε σε αυτές την περασμένη Παρασκευή περιγράφεται ως μεμονωμένο περιστατικό από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου. Ολοκληρώθηκε το έργο πόντισης υποθαλάσσιου καλωδίου ρεύματος από την Κεραμωτή ως τη Θάσο. Θα χρησιμοποιηθεί πριν το τέλος του έτους. Ο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας ηλέκτρισε νέο υπόγειο δίκτυο του μπροστά από το πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου και ως το γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη». Με λίγους Καβαλιώτες υποψήφιους οι εκλογές στο τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας. Θα γίνουν στις 11 Δεκέμβρη.

 

Στις εκδηλώσεις που έγιναν στην Αθήνα για τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων έλαβε μέρος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Νέα προσφυγή στη δικαιοσύνη από το Δήμο Καβάλας για τις συχνές βλάβες από την εκτέλεση του έργου κατασκευής δικτύου οπτικών ινών. Η Αστυνομική Διεύθυνση ανακοίνωσε τη σύλληψη δραστών που έκλεβαν αυτοκίνητα σε Καβάλα και Σέρρες. Νεκρή θαλάσσια χελώνα ξεβράστηκε στην παραλία της Καλαμίτσας. Επαγγελματίας από τη Χρυσούπολη χορηγεί μέσω του καταστήματος του δωρεάν παιδικές τροφές σε όσους έχουν οικονομική αδυναμία. Πριν το μεσημέρι ομαλοποιήθηκαν χθες τα δρομολόγια των πλοίων προς Θάσο και νησιά του Β. Αιγαίου. Την Πέμπτη θα ξανάρθει στο λιμάνι το Aqua Blue. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών διαμαρτύρεται στην Κυβέρνηση επειδή οι μικρομεσαίοι αποκλείονται από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ σχετικό με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

 

Ικανοποίηση της Περιφέρειας ΑΜΘ για τη συμμετοχή της στην έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη. Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού φωτογραφίας για τα 30 χρόνια της Δημοτικής Αγοράς. Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων δημιουργείται στο Δήμο Παγγαίου.

 

Ευκαιρία ξεκούρασης για τον ΑΟΚ το ρεπό της ερχόμενης Κυριακής. Ρώσος τερματοφύλακας στις προπονήσεις της ομάδας. Τηλεοπτικό το ματς του ερχόμενου Σαββάτου μεταξύ της Ένωσης και του ΓΣΕ. Στήριξη στον προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο από τη διοίκηση της ομάδας της Ελευθερούπολης.

Διαβάστε επίσης