• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2020

Χωρίς κρούσματα κορωνοϊού ήταν χθες η Ανατολική Μακεδονία Θράκη αν και στην υπόλοιπη Ελλάδα σημειώθηκε ρεκόρ. Ελάχιστοι μαθητές στο 14ο Δημοτικό, συνέπεια της διακοπής λειτουργίας του ίδιου Νηπιαγωγείου. Αρκετοί είναι οι μαθητές που απέχουν από το μάθημα λόγω υποχρεωτικής μάσκας στη Θάσο. Χωρίς απόντες λειτουργεί από χθες το Δημοτικό του Παλαιοχωρίου. Ξεπερνά τα όρια του το προσωπικό του εργαστηρίου του Νοσοκομείου, χθες έκανε 47 τεστ που ήταν όλα αρνητικά.

 

Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης προωθεί ρύθμιση για την επιδότηση εργασίας μόνο στη Θράκη. Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και η Αστυνομική Διεύθυνση εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπρησμού στο περιστατικό φωτιάς στην πυλωτή πολυκατοικίας στον Άη Γιάννη. Δύο ατυχήματα έγιναν χθες μέσα και έξω από την Καβάλα με 3 ελαφρά τραυματίες. Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο όπου εξετάστηκαν θέματα ασφαλείας όσων εργάζονται σε λατομεία.

 

Προχωρά η επένδυση στα Λουτρά των Ελευθερών, διαπιστώνει ο Κωστής Σιμιτσής. Επίσκεψη Μακάριου Λαζαρίδη σε χωριά του Δήμου Νέστου. Σε εκδήλωση που έκανε την Κυριακή ο Σύνδεσμος Εφέδρων παρέστη ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ικανοποίηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για την ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Παράταση της θητείας όλων των Αντιπεριφερειαρχών της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Μόνο στο 2ο Λύκειο και 7ο Γυμνάσιο υπήρχε χθες κατάληψη.

 

Επανέρχεται σε δραστηριότητα ο συνοικιακός σύλλογος των Ποταμουδίων. Ανακοίνωση του συλλόγου Καταδρομέων με αφορμή τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και τις φυσικές καταστροφές. Στειρώσεις αδέσποτων ζώων θα κάνει από το Σάββατο ο «Αίσωπος» σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας.

 

Συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ που θα γίνει σε δύο ομίλους δήλωσε ο ΑΟΚ. Οι παίκτες του πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις.

 

Διαβάστε επίσης