ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 22ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Θανάσης Αθανασίου εξελέγη χθες το απόγευμα Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Καβάλας. Την υποψηφιότητα του στήριξαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης αφού η πλευρά Μουριάδη προτίμησε να ψηφίσει την υποψήφια για τη θέση Μαγδαληνή Καρακατσάνη. Προ ημερήσιας διάταξης ο Θόδωρος Μουριάδης έδωσε απαντήσεις στην κριτική που δέχθηκε για την προμήθεια κουρτινών. Αρχικά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε παρουσία του βουλευτή Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Καμίνη. Συμπαραστάτη του Πολίτη εξέλεξε χθες και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Διέκοψε από την προηγούμενη εβδομάδα τη λειτουργία της η μονάδα Αμμωνίας στο εργοστάσιο της ΒΦΛ. Παραμένει στον Αμυγδαλεώνα ο εφημέριος του Αγίου Γεωργίου. Αυξάνονται συνεχώς οι κλίνες στο Νομό Καβάλας μέσω πολεοδομικών αδειών που εκδίδονται, οι οποίες αφορούν ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Προς αναβολή η προγραμματισμένη για σήμερα στο δικαστήριο αγωγή των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου. Αντικαταστάθηκε από το Δήμο Καβάλας το παγκάκι στάσης που προκάλεσε τραυματισμό μαθητή του 6ου Γυμνασίου.

 

Συχνή η αστυνόμευση και οι κλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία σε παράνομες σταθμεύσεις στον κόμβο Φαλήρου, κοντά στον Πυθαγόρα. Επιστολή ενεργών πολιτών της Καβάλας για την φιλοξενία προσφύγων στο Ασημακοπούλου. Την Τετάρτη 30 Οκτώβρη οι εκλογές στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών. Ανακοίνωση διαμαρτυρία της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας για τα νέα χαράτσια που επιβάλλουν στους πελάτες τους οι τράπεζες.

 

Αφιερωμένη στη μνήμη του Στράτου Ραφαήλ Μπίνη η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου Εθελοντών Καβάλας αρχές Νοέμβρη. Νέα διοίκηση στον πολιτιστικό σύλλογο του Δύσβατου. Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ θα πραγματοποιήσει τουριστικά σεμινάρια στην Καβάλα τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη.

 

Το Σάββατο και σε τηλεοπτική μετάδοση το ματς του ΑΟΚ στα Τρίκαλα. Ικανοποίηση των διοργανωτών για την επιτυχία του πανελλήνιου πρωταθλήματος πυγμαχίας μικρών ηλικιών που φιλοξενήθηκε στην πόλη μας.

Διαβάστε επίσης