• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μάη ξεκινά η νέα τουριστική σεζόν στη Θάσο. Εκείνη την ημέρα πρόκειται να λειτουργήσουν πολλά ξενοδοχεία στο νησί. Πάσχα στη Θάσο θα κάνουν κυρίως Βούλγαροι και Ρουμάνοι τουρίστες. Λιγότεροι θα είναι οι Έλληνες. Από τη Μ. Παρασκευή οι πρώτες αφίξεις μέσω πτήσεων τσάρτερ, τουριστών από τη Γερμανία και την Αγγλία. Έντονες προετοιμασίες και για τα καταστήματα εστίασης. Κι αυτά πρόκειται να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες.

 

Επιπλέον μέτρα ασφάλειας για τη διέλευση του τρένου έξω από το εργοστάσιο των λιπασμάτων υπόσχεται ΕΡΓΟΣΕ και Υπουργείο. Δύο ώρες διήρκεσε η σύσκεψη χθες στο Υπουργείο Υποδομών, «ανοιχτό» αλλά δύσκολο το θέμα της αλλαγής της χάραξης. Χωρίς το Δήμαρχο που σήμερα επιστρέφει από την Αθήνα η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Από την ερχόμενη Πέμπτη το Πασχαλινό ωράριο στην αγορά, θα είναι ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια. Τρεις συνεχόμενες μέρες κλειστή η αγορά της Καβάλας λόγω της επιπλέον αργίας. Μετά το Πάσχα στο αεροδρόμιο και στα τμήματα της Θάσου οι 22 δόκιμοι αστυνομικοί.

 

Το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας διενεργεί την προανάκριση για τη φωτιά που κατέστρεψε παραλιακό μπαρ στους Αμμόλοφους. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό. Αυστηρή ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, πρόστιμο 1.200 ευρώ και 6 μήνες αφαίρεση πινακίδων σε οδηγό που τον Μάη του 2021 οδηγούσε ΙΧ υπό την επήρεια αλκοόλ στο κέντρο της πόλης. Για πολλά διαδοχικά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας κατηγορεί τους Αντιπεριφερειάρχες η παράταξη Μέτιου. Κατέθεσε σχετική ερώτηση στην αυριανή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Μαθητές και πολίτες υποδέχθηκαν στην Καβάλα την Ολυμπιακή Φλόγα. Σήμερα στην Ελευθερούπολη.

 

Νέα παρέμβαση του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού, σχολιάζει την κακή κατάσταση των καπναποθηκών της πρώην ΣΕΚΕ. Συμπαράσταση στην Αγγελική Δεληκάρη από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα. Δηλώσεις και σχολιασμός του περιστατικού και από Βελόπουλο- Λοβέρδο. Αντίθετος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Το Σάββατο ο Βαγγέλης Γερμανός στο Παλλάδιο.

 

Τετάρτη και Σάββατο τα δύο τελευταία ματς της σεζόν για τον ΑΟΚ. Ο Κώστας Βακιρτζής νέος προπονητής στην ΑΕ Καβάλας.

Διαβάστε επίσης