• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Τις επόμενες ημέρες το ΤΑΙΠΕΔ θα απαντήσει στο δίκαιο αίτημα επαγγελματιών της εστίασης στο κεντρικό λιμάνι, οι οποίοι ζητούν περισσότερες διευκολύνσεις και εκπτώσεις στα τέλη χρήσης κοινόχρηστου χώρου. Ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης υποστήριξε τα αιτήματα στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο του Ταμείου. Αύριο για τον ίδιο λόγο συναντά τη διοίκηση του ΟΛΚ η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Το ΤΑΙΠΕΔ μεταθέτει για το Φθινόπωρο τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης της Αλάνας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η Διεύθυνση Υγείας δέχθηκε πλήρως τις ενστάσεις των δύο επιχειρήσεων εστίασης κι ακύρωσε τα πρόστιμα ύψους 2.000 ευρώ και 20.000 ευρώ που επέβαλε σε αυτές.

 

Ηλικιωμένος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το πρωί στο Χρυσοχώρι, μετά από σύγκρουση με επιβατικό αυτοκίνητο. Η διαδικασία εξυπηρέτησης με ραντεβού ταλαιπώρησε άτομο με ειδικές ανάγκες που είχε συναλλαγή με τη Διεύθυνση Μεταφορών στο Διοικητήριο. Υπάρχει τουριστική κίνηση στο Ν. Καβάλας δήλωσαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι πρόεδροι των ξενοδόχων του Ν. Καβάλας. Από την Πέμπτη είναι εκτός λειτουργίας το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στις Κρηνίδες.

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha μίλησε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Την παραχώρηση της καπναποθήκης Κούφλερ στην αρχαιολογική υπηρεσία Καβάλας προτείνει ο Γιάννης Πασχαλίδης. Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή Κώστα Μορφίδη η παραχώρηση Καρνάγιου και τμήματος της χερσαίας ζώνης του κεντρικού λιμανιού στο Δήμο Καβάλας είναι έργο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του σημερινού υπουργού Ναυτιλίας. Ανακοίνωση για τη διαφημιστική καμπάνια «Μένουμε σπίτι» εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ Καβάλας.

 

Μέλη του τοπικού συμβουλίου Καβάλας επισκέφθηκαν το δάσος των Πεντακοσίων. Φυλάκιση 17μηνών με αναστολή σε κάτοικο της Θάσου για ενδοοικογενειακή απειλή και φθορά ξένης περιουσίας. Συνεχίζονται οι συζητήσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για τη στήριξη του πετρελαίου στον Πρίνο. Αρνητικά τα αποτελέσματα όλων των τεστ κορωνοϊού που έγιναν στη Θάσο.

 

Με ανακοίνωση του ο ΑΟΚ ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με τους Μαρκόπουλο- Αρναούτογλου- Σκαθαρούδη. Παραμένει προπονητής του ΓΣΕ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Νίκος Καραμπιμπέρης προπονητής στη Δόξα Αμυγδαλεώνα.

 

Διαβάστε επίσης