• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΗ 2023

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις υπήρξαν χθες από τους 4 βουλευτές του Ν. Καβάλας, παρά το ότι νέες εκλογές είναι στον ορίζοντα. Θα εργαστώ για την αυτοδυναμία της ΝΔ, δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Δέχθηκα πολλά χτυπήματα αλλά δεν τους έκαναν το χατίρι, υποστήριξε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Συνεχίζουμε την πορεία μας προς τα εμπρός, τόνισε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Εν τω μεταξύ συζητείται πολύ το σενάριο για την κατανομή των εδρών του Ν. Καβάλας στις επόμενες εκλογές, σενάριο με 4 βουλευτές όλοι από τη ΝΔ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Αθήνα, πιθανή ημερομηνία των επόμενων εκλογών είναι η Κυριακή 25η Ιούνη.

Χάσαμε στην επικοινωνία και όχι στην ουσία, δήλωσε η Τάνια Ελευθεριάδου. Αισιοδοξεί για μετακίνηση ψηφοφόρων και διαφορετική τους ψήφο στις νέες εκλογές. Ο Λεωνίδας Παππάς με μικρή διαφορά από το Δημήτρη Παπουτσή, πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπουτσής δήλωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική. Η Βασιλική Μπράτσου πρώτη σε σταυρούς στο ΚΚΕ. Για τα τελικά αποτελέσματα των σταυρών απέμεναν 4 εκλογικά τμήματα Καβαλιωτών που ψήφισαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ικανοποίηση στην ΠΕ Καβάλας για την εξέλιξη της διαδικασίας έκδοσης των αποτελεσμάτων. Ασθενοφόρο απέκτησε ο Δήμος Νέστου.

Προσωρινά το φέρι μποτ «Πρωτοπόρος» στα δρομολόγια του Πρίνου, σύντομα επαναδρομολογείται το πλοίο «Νικητής». Υπογράφηκε μεταξύ ΔΕΥΑΚ και τοπικής εταιρίας σύμβαση για έργο ύδρευσης στο Ζυγό. 12 συνεργεία του Δήμου Καβάλας κόβουν χόρτα μέσα στην πόλη. Η Αρχαιολογική Υπηρεσία απορρίπτει αίτημα ιδιώτη, ήθελε να κατασκευάσει φωτοβολταϊκά κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Το ΔΙΠΑΕ Καβάλας ανακοίνωσε το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του επόμενου εκπαιδευτικού έτους, 1η Σεπτέμβρη γίνονται οι εξετάσεις και 2 Οκτώβρη αρχίζουν τα μαθήματα. Το Επιμελητήριο κάνει γνωστή έναρξη νέου προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων στην ΑΜΘ για την απασχόληση ανέργων 36 έως 66 ετών. Τέσσερις διακινητές παράνομων μεταναστών συνελήφθησαν στο δρόμο Καβάλας- Σερρών. Το Κέντρο Μελισσοκομείο Καβάλας Θάσου καλεί τους μελισσοκόμους να επωφεληθούν δύο ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Πετυχημένη μουσική εκδήλωση του ωδείου «Νεάπολις» για την ενίσχυση του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου. Την Κυριακή το Μουσικό Σχολείο θα είναι ανοιχτό για να γνωριστεί με μαθητές και γονείς αποφοίτων δημοτικών σχολείων. Προετοιμάζεται για να γίνει την Κυριακή πρωί και απόγευμα ο διαγωνισμός ορθογραφίας μαθητών Ε’ και Στ’ τάξης δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας.

Μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία Μπατσαράς και Καρακώστας οι πολυτιμότεροι παίκτες του ΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο που τέλειωσε. Ο Χάρης Παππάς πάλι προπονητής στον Αετό Οφρυνίου.

 

Διαβάστε επίσης