ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Ένας ακόμη Καβαλιώτης πέθανε χθες στο Νοσοκομείο «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό. Νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με 92 νέα κρούσματα ξεκίνησε η εβδομάδα για το Ν. Καβάλας. Σημαντική περαιτέρω αύξηση τη Δευτέρα των εμβολιασμών. Ίδια η κατάσταση από πλευράς ασθενών στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

 

Μάλλον σε νέα ημερομηνία και όχι σήμερα η συνάντηση της Ενεργειακής με το σωματείο των εργαζομένων της. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι λειτουργούν σήμερα δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες στην Καβάλα εξ αιτίας στάσης εργασίας του προσωπικού. Αφελές το μέτρο ελέγχου στις εισόδους των εκκλησιών, δήλωσε χθες ο Μητροπολίτης Στέφανος. Ο Γιώργος Τεπελόπουλος νέος πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν. Καβάλας.

 

Στην άσκηση «Μέδουσα 11» ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με τον Υπουργό Οικονομικών Σταϊκούρα συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Με περισσότερους από 20 εκπροσώπους της η ΝΔ Καβάλας στο 14ο συνέδριο του κόμματος αρχές Δεκέμβρη. Για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης κάνει λόγο η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ως προς τους αλλοδαπούς διαρρήκτες που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο στην Καβάλα. Τέσσερις ακόμη συλλήψεις διακινητών παράνομων μεταναστών στο Ν. Καβάλας. Συμμετοχή στη διαδικασία απογραφής ζητά από τους δημότες του Δήμου Παγγαίου ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Η Φιλιππία Κοχλιαρίδου παρέμεινε πρόεδρος στο σύλλογο εργαζομένων της ΠΕ Καβάλας. Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 10 ετών από το θάνατο του Λευτέρη Αθανασιάδη, ο Δήμος Καβάλας ετοιμάζει εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην παρουσία του στο Δήμο Καβάλας. Ματαιώνεται η μουσική εκδήλωση της ερχόμενης Παρασκευής για το CosmoClassical λόγω κρούσματος κορωνοϊού στο συγκρότημα που θα εμφανίζονταν στη Μ. Λέσχη.

 

Τα έσοδα από το αυριανό εντός έδρας ματς του ΑΟΚ με τη Ξάνθη θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ με καρότσι. Ο Γρηγόρης Μάκος προορίζεται για τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Νέος προπονητής στον Αετό Οφρυνίου ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης.

 

Διαβάστε επίσης