• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Τα δημόσια νηπιαγωγεία όλου του Νομού Καβάλας περιλαμβάνονται στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την εφαρμογή του πρόσφατου νόμου, διετούς υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει ότι τον Σεπτέμβρη φοιτούν υποχρεωτικά στα 84 δημόσια νηπιαγωγεία του Νομού τα παιδιά που θα συμπληρώσουν την 31η Δεκέμβρη του 2018 την ηλικία των 4 ετών. Λογική συνέπεια είναι η μείωση των παιδιών που το ίδιο διάστημα θα προσέρχονται σε δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς. Ανακοίνωση με λεπτομέρειες της διαδικασίας εγγραφών στα νηπιαγωγεία αναμένεται εντός των ημερών από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας.

 

Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες το απόγευμα η Θοδώρα Κουλουρά, εκπρόσωπος της ΒΦΛ. Επανέλαβε ότι το εργοστάσιο των λιπασμάτων δεν ρυπαίνει. 31 εκδηλώσεις για την λευκή νύχτα της 4ης Μάη ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του γεγονότος. Πιο ενεργή συμμετοχή στις εκδηλώσεις του σωματείου των Καφεζυθοπωλών. 5 με 9 Οκτώβρη η φετινή έκθεση ΚαβάλαExpo, αποφάσισε χθες βράδυ η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Το Ιμαρέτ θα επισκεφθεί ιδιωτικά το πρωί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Η επίσκεψη του θα είναι σύντομη. Εντός των ημερών τα πλήρη και αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών στο τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. 6 έδρες στο νέο δ.σ. κερδίζει η Γεωδράση και 5 η ΔΑΚΕ.

 

Ευθύνες στους 3 εποχιακούς που απολύονται, για τον τρόπο που συμπλήρωσαν την αίτηση τους, επιρρίπτει με ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΚ. Κινητικότητα στο Επιμελητήριο για το Βιοτεχνικό Πάρκο. Σύντομα συνάντηση Μάρκου Δέμπα με τη Δήμητρα Τσανάκα. Προς τουριστική αξιοποίηση η πρώην κλινική Ντούμα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Λόγω ψευδούς δήλωσης κλοπής δικύκλου, ιδιώτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή χθες στο Μονομελές. Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση και μετά γλέντι στο δάσος των Πεντακοσίων ανακοίνωσε χθες το ΠΑΜΕ. Στο ΤΕΙ περιοδεύει σήμερα ο Χρήστος Ποτόλιας. 5 ναυαγοσώστες θα προσλάβει για τις ακτές του ο Δήμος Θάσου.

 

Πολύς κόσμος στην εκδήλωση της Δ. Βιβλιοθήκης με παρόντα τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό. Από σήμερα στο ΕΠΑΛ η καθιερωμένη έκθεση του εργαστηριακού κέντρου Καβάλας. Βραβεύεται το απόγευμα στην Αθήνα το Λύκειο των Ελληνίδων. Σε εκδήλωση στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 5 Μάη η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας.

 

Με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για το κύπελλο των ερασιτεχνών παίζει αύριο ο ΑΟΚ. Φιλικό ματς για τον Νέστο με τον Άρη Αβάτου. 3 χρυσά– 2 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια για τους αθλητές του ΟΚΑΚ σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης