ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης ανακοίνωσε τεστ για κορωνοϊό από τον ΕΟΔΥ σε όλο το προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας. Είναι πολύ πιθανό ο ΕΟΔΥ να κάνει δωρεάν τεστ στους πολίτες την Πέμπτη, στην πλατεία Καπνεργάτη. 54 κρούσματα στην ΠΕ Καβάλας ανακοινώθηκαν χθες. 30 τουλάχιστον άρρωστοι από τη Δράμα στη κλινική Covid του Νοσοκομείου Καβάλας.

 

«Θανάσιμο» πλήγμα στον τουρισμό της Καβάλας επέφεραν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι τα μέτρα της καραντίνας. Σχετικά συμπεράσματα προκύπτουν από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε με την ευκαιρία του προγράμματος τουριστικής προβολής του 2021 η Περιφέρεια ΑΜΘ. Το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης ευχαριστεί τον Μακάριο Λαζαρίδη για τη δωρεά εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τους ελέγχους του ΕΟΔΥ στην Καβάλα συζητήθηκε χθες το μεσημέρι στη Βουλή. Περισσότερους ελέγχους για τις μετακινήσεις των πολιτών έκανε χθες η Αστυνομία στο κέντρο της Καβάλας.

 

Δύο γνωστές Ιταλικές εταιρίες αναζητούν προσωπικό για τα νέα τους καταστήματα στο Εμπορικό Κέντρο, τα οποία θα λειτουργήσουν με το νέο έτος. Δωρεάν ίντερνετ- νέα περίφραξη και προσωπικό σεκιούριτι από το Υπουργείο Μετανάστευσης στη δομή φιλοξενίας προσφύγων του «Ασημακοπούλου». Απάντηση και του Χρήστου Μέτιου για την πεσμένη γέφυρα. Υπογράφηκε η σύμβαση με τον εργολάβο για το δημοτικό έργο. Το ΠΑΜΕ Καβάλας προετοιμάζει την πανελλαδική απεργία την Πέμπτη στην πόλη μας.  Με μια απλή αίτηση στον ΟΑΕΔ ξεκινά η διαδικασία συμψηφισμού για την απλήρωτη επιδότηση εργασίας.

 

Τα βραβεία φωτογραφικού διαγωνισμού ανακοίνωσε το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο. Διαδικτυακή ημερίδα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών οργανώνει η τοπική ομάδα ΒΙΑ STOP. Ο ενεργός πολίτης Στέλιος Χατσούκης προτείνει εορτασμό των εκδηλώσεων των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 με τοποθέτηση αγάλματος του Δημόκριτου στην Θασοπούλα.

 

Διαβάστε επίσης