• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Ανησυχία μεταξύ των γιατρών του Νοσοκομείου προκαλεί η είδηση σύμφωνα με την οποία συνάδελφος τους τον Νοέμβρη θα κάνει εφημερία στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής. Θα είναι μία και μοναδική, απαντά η διοίκηση του Νοσοκομείου. Οι φήμες ωστόσο οργιάζουν, σύμφωνα με αυτές θα υπάρξει συνέχεια. Να μην ξεχνάμε ότι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας εφημερεύουν ήδη στα νοσηλευτικά ιδρύματα Σερρών, Δράμας και Ξάνθης. Τις αποφάσεις εφημεριών σε άλλα Νοσοκομεία λαμβάνει όπως είναι γνωστό η 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης.

 

106 Καβαλιώτες έκαναν ήδη το νέο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Πλέον οι εμβολιασμοί γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη μόνο στο Κέντρο Υγείας Καβάλας. Εμβολιασμοί παιδιών γίνονται στο Νοσοκομείο. Η πυκνή ομίχλη επηρέασε το πρωινό δρομολόγιο της Ολυμπιακής. Τελικά το δρομολόγιο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Προβλήματα και στο οδικό δίκτυο του Νομού. Σε ανθρώπινη ενέργεια φαίνεται να οφείλεται η πυρκαγιά της Κυριακής σε περιοχή κοντά στον Αμυγδαλεώνα. Αθωώθηκε στο Μονομελές ο Θέμης Καλπακίδης, σε μια ακόμη υπόθεση του έργου κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ. Άγνωστοι έβαψαν ροζ αδέσποτο σκυλί στη Νέα Πέραμο. Εκδόθηκε οικοδομική άδεια για το έργο στο Δικαστικό Μέγαρο.

 

Αύριο το απόγευμα ο Χρήστος Μέτιος συναντά τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της ομάδας του. Αύριο το πρωί η κλήρωση στο δικαστήριο για τον 21ο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας στο Δήμο Καβάλας. Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Στην Στουτγκάρδη, σε εκδηλώσεις της ομογένειας βρέθηκε η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη. Με τηλεδιάσκεψη συνεδρίασε χθες το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας. Χωρίς νερό ήταν χθες το πρωί το κέντρο της Καβάλας προκειμένου να διορθωθεί βλάβη στο δίκτυο. Ασφαλτόστρωση θα γίνει σήμερα στον κεντρικό δρόμο της Νέας Καρβάλης.

 

Μέλη του Οδηγισμού στην Καβάλα περπάτησαν στο Δρόμο του Νερού. Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Θόδωρου Μουριάδη για το θάνατο του Χρόνη Αηδονίδη. Στην κρατική τηλεόραση μίλησε ο μαθητής από τη Νέα Καρβάλη Θόδωρος Γκίκας που διακρίθηκε σε διαγωνισμό Αστρονομίας.

 

Εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης αγωνίζεται την Κυριακή ο ΑΟΚ. Στοχεύει σε μια ακόμη νίκη. 23 Απριλίου η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει και από την Ελευθερούπολη.

 

Διαβάστε επίσης