• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2022

Κλειστά και χωρίς τηλεκπαίδευση θα είναι σήμερα όλα τα σχολεία του Ν. Καβάλας. Το ίδιο ισχύει για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Κι ενώ στην Αθήνα τα προβλήματα από την χιονόπτωση είναι μεγάλα, στο Ν. Καβάλας σημειώνονται μόνο χαμηλές θερμοκρασίες. Αντιμετωπίζονται με αλάτι που πέφτει κυρίως σε επαρχιακούς και συνοικιακούς δρόμους. Η ΕΜΥ προβλέπει βελτίωση του καιρού, σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας από μεθαύριο Πέμπτη.

 

Πέθανε χθες από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Καβάλας 63χρονη από το Δήμο Παγγαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν εμβολιασμένη. Συνεχίζεται η κατάληψη στο σχολείο του 3ου Γενικού Λυκείου- 4ου Επαγγελματικού Λυκείου. Κορυφώνονται από το πρωί οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Νέα Καρβάλη με αφορμή τη σημερινή γιορτή του Αγίου Γρηγορίου. Σε έναν περίπου μήνα από σήμερα κλείνει το κατάστημα της Eurobank στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Οι 10 εργαζόμενοι καλούνται να επιλέξουν εργασία στη Θεσσαλονίκη ή εθελούσια έξοδο.

 

Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τα προβλήματα στο Ν. Καβάλας σχετικά με αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ. Με το σωματείο των Πετρελαίων συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ Καβάλας. Τραυματίστηκε μέλος του πληρώματος του πλοίου Aqua Blue, όσο αυτό βρίσκονταν στο κεντρικό λιμάνι. Σε ηλικία 80 ετών πέθανε ο Νίκος Τσεντεμέϊδης, πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Πλαταμώνα. Υψηλές επιδόσεις το 2021 για την εταιρία Νίκος Λαζαρίδης ΑΕ. Εντάχθηκε στον Αναπτυξιακό Νόμο η επένδυση αιθυλικής αλκοόλης στη ΒΙΠΕ Καβάλας.

 

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Καβάλας και η τοπική οργάνωση ΜΕΡΑ 25 καλούν σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τα Πετρέλαια την Πέμπτη το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη. Μετατέθηκαν για να γίνουν την Άνοιξη οι εκλογές για νέα διοίκηση στο Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας. Το Σαββατοκύριακο στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η περφόρμανς «Αναφορά σε μια Ακαδημία»

 

Μεταγραφικός στόχος του ΑΟΚ ο μεσοεπιθετικός από τη Σερβία Τζουρίσκοβιτς.

 

Διαβάστε επίσης