• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΗ 2019  

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΗ 2019   

Περισσότεροι από 200 ήταν οι κάτοικοι του Παληού που διαμαρτυρήθηκαν χθες για τις αυξημένες ταχύτητες των αυτοκινήτων στον κεντρικό δρόμο του οικισμού. Ο Γιάννης Ιακωβίδης, εκπρόσωπος του νέου δημάρχου, είπε ότι από την 1η Σεπτέμβρη το θέμα θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Πιθανή υπερυψωμένη διάβαση κοντά στο σχολείο. Εξετάζεται η λειτουργία κι άλλου φωτεινού σηματοδότη. Στη διαμαρτυρία ήταν επίσης η Δήμητρα Τσανάκα, ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Κώστας Αντωνιάδης, η Ευαγγελία Δρακονάκη, η Μαρία Φρατζεσκάκη.

 

Μέχρι το τέλος Αυγούστου εφαρμόζονται κυκλοφοριακές αλλαγές στον κόμβο του νέου λιμανιού λόγω της κατασκευής πλευρικών διοδίων. Κινητικότητα σε Καβάλα και Κομοτηνή για το έργο συντήρησης του Αμφιθεάτρου. Πολύ πιθανή η κατάθεση ένστασης επί του εκλογικού αποτελέσματος για τον νέο πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Βουνοχωρίου- Λιμνιάς- Λυκόστομου. Από σήμερα ομαλοποιείται η κατάσταση στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο.

 

Πολύς κόσμος στη χθεσινή ομιλία του Μακάριου Λαζαρίδη στη Χρυσούπολη. Την Πέμπτη θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία ο Αλέξης Τσίπρας. Σίγουρος για την εκλογή 4 βουλευτών στο Ν. Καβάλας και την αυτοδυναμία της ΝΔ ο Γιώργος Καλαντζής. Άρθρα των Μορφίδη- Εμμανουηλίδη για τα όσα έκανε στη χώρα η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Μητροπολίτη Στέφανο συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Εκτάκτως την Πέμπτη η λαϊκή αγορά στην Καβάλα. Το βράδυ στο άγαλμα του Μεχμέτ Αλί συναυλία της Λυδίας Σέρβου. Για την προσεχή εκδήλωση του στο λιμανάκι των Σφαγείων δίνει συνέντευξη τύπου ο Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας Πεντακοσίων.

 

Σπουδαία παρουσία του ΠΑΟΚ μουντιαλίτο σε τουρνουά στο Βέρμιο. Μέχρι τις 5 Ιουλίου έχουν προθεσμία να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Εθνική οι ομάδες του Νομού.

 

Διαβάστε επίσης