• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Δύο εκπρόσωποι του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας συμμετείχαν στην έκθεση τουρισμού κρουαζιέρας Seatrade που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στη Λισαβόνα. Διαπίστωσαν ότι για τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων της νέας χρονιάς υπάρχουν κάποιες μικρές ελπίδες ανάκαμψης. Το επόμενο έτος 5 τουλάχιστον κρουαζιερόπλοια έχουν γνωστοποιήσει την άφιξη τους στο λιμάνι της πόλης. Εκτός από την έκθεση, στην Λισαβόνα πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η ετήσια συνέλευση λιμένων κρουαζιέρας της Μεσογείου.

 

Πιο αργά σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, θα εξελιχθούν οι διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής σχετικά με την επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ. Ίσως και εντός της εβδομάδας ανακοινώνει την απόφαση της η ΝΔ. Σταυρούλα Τσολακιδου- Άννα Μαρία Μπότσαρη και Αντώνης Παυλίδης στην εθνική Ελλάδας που μετέχει στην σκακιστική ολυμπιάδα στην Αρμενία. Αρχίζει σήμερα το έργο αντικατάστασης και επιδιόρθωσης σε 4 συνολικά ρότορες στο Βιολογικό Καθαρισμό της Άσπρης Άμμου. Θα διαρκέσει 15 μέρες. Λόγω αλλαγής του καιρού απομακρύνεται και αποθηκεύεται από συνεργεία του Δήμου ο εξοπλισμός των παραλιών.

 

Συνεχίζεται το πρωί στο Πρωτοδικείο Καβάλας η δικαστική αντιπαράθεση για το σωματείο εργαζομένων στη Selecta. Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες σε αγροτική έκταση, κατηγορούνται ότι εμπόδισαν τις εργασίες του ΤΑΡ. Συνελήφθη 30χρονος στην Καβάλα για χρήση πλαστών χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ. Πρωτοσύγκελος στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων ο αρχιμανδρίτης Θωμάς Ανδρέου. Το σωματείο Καφεζυθοπωλών με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Δήμο Καβάλας για τη μείωση τελών κοινόχρηστων χώρων. Το έργο στο Βερούλειο επισκέφθηκε χθες η Δήμαρχος. Ο ΟΛΚ απομάκρυνε κουβούκλιο ανοίκιαστου περιπτέρου στη διασταύρωση των οδών Ερυθρού Σταυρού και Αβέρωφ.

 

Το απόγευμα εκδήλωση του ΤΕΕ ΑΜ στο Αμφιθέατρο με θέμα το νέο σύστημα έκδοσης οικοδομικών αδειών. Σύσκεψη για τη δακοκτονία οργανώνει στο γραφείο του ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Στέφανος στον παιδικό σταθμό της Μέριμνας. Κοινή μουσική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας από ΔΗΠΕΘΕ και Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Καβάλας.

 

Αγιασμό πραγματοποιεί πριν την απογευματινή προπόνηση ο ΑΟΚ. Ο κυριακάτικος αντίπαλος της ομάδας μας Απόλλωνας Παραλιμνίου παίζει το απόγευμα για το Κύπελλο Ελλάδας με τα Τρίκαλα. Όλα έτοιμα για το 4ο αθλητικό διήμερο που οργανώνει μαζί με 10 συλλόγους το Σαββατοκύριακο ο Δήμος Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης