• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Σοβαρότατες καταγγελίες για τον άγονο διαγωνισμό εκμίσθωσης των Λουτρών των Ελευθερών στο τέλος του 2016 διατύπωσε χθες, στην ημερίδα για τις Καπναποθήκες, ο επιχειρηματίας Μανώλης Λεδάκης. Υποστήριξε ότι υπήρξε σε βάρος του στήσιμο! Δεν είπε λεπτομέρειες και ονόματα παρά μόνο ότι όσα είχαν γίνει τότε τα είχε καταγγείλει στον Περιφερειάρχη. «Εξ αυτού του λόγου έχω πικρή εμπειρία από την Καβάλα» κατέληξε ο επιχειρηματίας. Στη διάρκεια της ημερίδας προβλήθηκε η ανάγκη να απλουστευτούν οι διαδικασίες για την ανακαίνιση και επανάχρηση διατηρητέων, μεταξύ των οποίων και των καπναποθηκών της πόλης.

 

4 επιστολές για την ανάγκη αλλαγής όδευσης του ΤΑΡ αποφάσισε να στείλει το Δημοτικό Συμβούλιο. Συνεχίζεται η απεργία πείνας του Θέμη Καλπακίδη. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου φάνηκε ότι η υπόθεση των δηλώσεων Πριονίδη θα απασχολήσει τη δικαιοσύνη. Αλλάζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Παγγαίου. Την Πέμπτη το πρωί ορίστηκε να συζητηθεί η επίκαιρη ερώτηση Παναγιωτόπουλου για τα διόδια στην Παράκαμψη. Φωτιά σε διαμέρισμα στην Νέα Ηρακλείτσα εκδηλώθηκε χθες. Πιθανόν να οφείλεται στο πλυντήριο ρούχων. Στην εκδήλωση του Συλλόγου των Ποταμουδίων συγκεντρώθηκαν χρήματα για την ενίσχυση του Ραφαήλ Στράτου Μπίνη.

 

Στη Θάσο θα εφοδιάζονται με καύσιμα από την ερχόμενη εβδομάδα, τα οχήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης που κινούνται στο νησί. 240 άτομα έλαβαν μέρος στην εσωκομματική ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής στο τοπικό Κίνημα Αλλαγής. Με ανακοίνωση του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει το επεισόδιο σε βάρος του Γιώργου Παπαφιλίππου. Κατεδαφίστηκε χθες ο πρώτος όροφος της επικίνδυνης κατοικίας στην Παναγία. Φορείς της Νέας Καρβάλης ανακοίνωσαν την έναρξη της προσπάθειας τους για την προστασία του περιβάλλοντος. Επιβατικό αυτοκίνητο βρέθηκε χθες μέσα στη θάλασσα, στο κεντρικό λιμάνι. Ο οδηγός του μάλλον το στάθμευσε χωρίς να τραβήξει χειρόφρενο.

 

Μεγάλη συγκέντρωση μοτοσικλετών θα γίνει τον Ιούλιο στη Νέα Καρβάλη. Στις 10 το πρωί στο παλιό δικαστήριο εκδήλωση για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης. Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού αναγνωρίζονται 16 αντικείμενα ως έργα τέχνης, βρίσκονται όλα στο σπίτι του Στρατηγού στην Παναγία.Το βράδυ στο φάρο της Παναγίας εκδήλωση με χορωδίες της πόλης και γειτονικών νομών.

 

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Στέφαν Κόρφα. Οι ποδοσφαιριστές Χαλπέτης και Δεσύλας είναι πιθανό να αποχωρήσουν από τον Κεραυνό Πέρνης.

Διαβάστε επίσης