• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Με ηπιότερα φαινόμενα εκδηλώθηκε ως τα ξημερώματα στο Ν. Καβάλας το νέο κύμα κακοκαιρίας. Το βασικότερο πρόβλημα δημιουργήθηκε σε μεγάλα τμήματα του Νομού και της πόλης από την απογευματινή βραδινή διακοπή ρεύματος. Σε αναμονή της απόφασης με την οποία θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Καβάλας. Από την Παρασκευή ως και χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε περισσότερες από 100 αντλήσεις νερών σε Καβάλα και ΔΕ Φιλίππων. Καθαρισμό όλων των ρεμάτων μόλις βελτιωθεί ο καιρός υποσχέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης.

 

3 Κυριακές του Δεκέμβρη θα λειτουργήσει η αγορά της Καβάλας. Μειώνονται οι δικαιούχοι του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου. Γνωστοποιήθηκε χθες η απόφαση του Υπουργού Υγείας για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου. Ιστοσελίδα της Αθήνας ανέφερε μικρή περαιτέρω αύξηση των προσφύγων στο «Ασημακοπούλου». Τη δομή θα επισκεφθεί σήμερα βουλευτής του ΚΚΕ. Δευτέρα και όχι την Πέμπτη η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Ωριμάζει από τον ΟΣΕ το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Καβάλας με τη Θεσσαλονίκη μέσω της Αμφίπολης. Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Στη Θάσο ο Γιάννης Πασχαλίδης. Τη Θάσο θα επισκεφθεί κλιμάκιο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή στο νεαρό που ενοχλούσε παιδιά στην οδό Υψηλάντου. Ανακοίνωση των εργαζόμενων στη ΒΦΛ υπέρ των συνταξιουχικών σωματείων που κινδυνεύουν με έξωση από το Εργατικό Κέντρο.

 

Στο «τράφικινκ» ήταν αφιερωμένη χθεσινή εκδήλωση του Δήμου Καβάλας και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών. Άυριο στο μπιστρό καφέ «Άπαρτο» παρουσιάζεται το βιβλίο της Χρυσάνθης Ηλία. Το ταξί ΑμΕΑ του Eurotaxi εξυπηρέτησε το Σαββατοκύριακο τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλο. Την Παρασκευή ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδά σε κατάστημα στα Κηπιά.

 

Σάββατο η αναμέτρηση του ΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου. Για το ματς οργανώνει εκδρομή στο Βόλο ο ΣΦΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης