ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Επανέρχεται δριμύτερη στο τέλος της εβδομάδας η έκθεση του Επιμελητηρίου. Η φετινή KavalaExpo εγκαινιάζεται το βράδυ της Παρασκευής στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης. Συνεχίζεται ως την προσεχή Δευτέρα. Περιλαμβάνει πολλά παράλληλα γεγονότα, ειδικότερα καθημερινές συναυλίες που δεν θα έχουν εισιτήριο. Στη διάρκεια της υπογράφεται πρωτόκολλο συνεργασίας με το Μπουργκάς. Είναι μια έκθεση δυναμική, δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας.

Αυξήθηκαν αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα τα ράπιτ τεστ που έκαναν στο Ν. Καβάλας τα συνεργεία του ΕΟΔΥ. Μικρότερη η αύξηση των κρουσμάτων. Ζημιές σε διαμέρισμα επί της οδού Κ. Τσολάκη προκάλεσε φωτιά που ξεκίνησε από ηλεκτρική κουζίνα χθες το πρωί. Ελαφρά τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου το μεσημέρι της Δευτέρας, προηγήθηκε ανατροπή του στην οδό Κύπρου. Εκτάκτως έργα φυσικού αερίου χθες στην Κουντουριώτου. Συνεχίζονται στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Αθωώθηκε στο Μονομελές μητέρα που κατηγορούνταν ότι δεν επέτρεψε στα παιδιά της να έχουν επικοινωνία με τον πρώην σύζυγο της.

Σε όλο το Νομό Καβάλας περιόδευσαν χθες οι βουλευτές της ΝΔ Γεωργαντάς και Μπαρτζώκας. Ασχολήθηκαν με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ικανοποιημένη η Τάνια Ελευθεριάδου από την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ενεργειακή διαψεύδει υποψήφιους και πρώην εργαζόμενους της οι οποίοι σε προεκλογικό υλικό εμφανίζονται να δουλεύουν ακόμη και σήμερα στα Πετρέλαια. Δικαιωθήκαμε στο δικαστήριο άρα είμαστε ακόμη εργαζόμενοι, απάντησε το σωματείο.

Ένα επιβατικό αυτοκίνητο δωρίζει στο Δήμο Νέστου το Υπουργείο Εσωτερικών. Τέσσερις προσλήψεις ορισμένου χρόνου θα κάνει η Αρχαιολογική υπηρεσία Καβάλας. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος απαγορεύει το κυνήγι λόγω της πρόσφατης πυρκαγιάς στις περιοχές Διαλεκτού, Αβραμηλιάς και Ξεριά του Δήμου Νέστου. Η απαγόρευση ισχύει για 3 χρόνια! Σε 20 δημοτικά σχολεία του Νομού Καβάλας θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων.

Τμήμα χορωδίας για παιδιά και μεγάλους από το ωδείο Νεάπολης, συνεργάζεται η Σοφία Νεοχωρίτου. Αναχώρησε χθες για τη Θεσσαλία η βοήθεια που συγκεντρώθηκε από το Δήμο Παγγαίου. Εκδήλωση γκράφιτι έγινε την Κυριακή στο Ζέφυρο, νέα γκράφιτι εξωτερικά του θερινού κινηματογράφου.

Για το αυριανό ματς με τον Αετό Βαρβάρας προετοιμάζεται ο ΑΟΚ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 4 το απόγευμα και θα γίνει στο γήπεδο της Ελευθερούπολης.

 

Διαβάστε επίσης