• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

6 ακόμη κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για την ΠΕ Καβάλας. Το Νοσοκομείο Καβάλας έκανε χθες 96 τεστ, εντόπισε 4 κρούσματα. Όλα κατοίκων χωριών των Δήμων Παγγαίου- Νέστου- Καβάλας. Η ομάδα μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας ανακοίνωσε προσωρινή αναστολή δραστηριοτήτων λόγω κρούσματος σε παράγοντα της. Αρνητικά όλα τα τεστ των υπαλλήλων του Διοικητηρίου. «Δεν κόλλησε κορωνοϊό στο Νοσοκομείο» λένε για τη νοσηλεύτρια οι εκπρόσωποι του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης.

 

Γυναίκα οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στην οδό Θεσσαλονίκης. Δύο κάτοικοι Σερρών καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών ο καθένας με αναστολή λόγω κλοπής τσάντας από παρκαρισμένο όχημα στην Κάρυανη. Επιστολή Σιμιτσή για την απουσία του από τη σύσκεψη του Επιμελητηρίου για το πρόγραμμα επιστρεπτέας προκαταβολής την περασμένη εβδομάδα. «Θέλω να ηγηθούμε της ενεργειακής μετάβασης στη Μεσόγειο» δήλωσε σε ιστοσελίδα της Αθήνας ο επικεφαλής της Ενεργειακής Αιγαίου Μαθιός Ρήγας.

 

Ικανοποίηση του προέδρου του ΟΛΚ Γιώργου Φιλόσογλου για τις 5 προτάσεις στην υπό παραχώρηση του νέου λιμανιού. Η ΕΛΜΕ Καβάλας ανακοίνωσε ότι αποσύρει τα ψηφοδέλτια της από τις προσεχείς υπηρεσιακές εκλογές. Ανακοίνωση διαμαρτυρία ναυτεργατών με αιτήματα προς την Κυβέρνηση. Νέος μαγνητικός τομογράφος ψηφιακής τεχνολογίας στην «Αφιντέα» Καβάλας.

 

Ο Μάκης Κρεμύδας πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο τίμησε χθες η Χρυσούπολη. Με τη διοίκηση του Ομίλου Διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Πέθανε η Καβαλιώτισσα συγγραφέας Κάλη Καρατζά.

 

Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του ΑΟΚ την Κυριακή με τη Δόξα Δράμας. Την απόκτηση του Παναγιώτη Καραγιώργου ανακοίνωσε η Ένωση. Χωρίς κορωνοϊό οι παίκτες του Άρη Πηγών που έκαναν όλοι τεστ.

 

Διαβάστε επίσης