• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

Συνεχίζουν την αποχή τους μέχρι τη Δευτέρα οι δικηγόροι του Ν. Καβάλας, όπως αποφάσισαν στη χθεσινή τους έκτακτη γενική συνέλευση. Η καθολική αποχή μάλλον θα συνεχιστεί ως τη ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου. Την οριστική απόφαση θα λάβει την Πέμπτη η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Στη χθεσινή συνέλευση του συλλόγου της Καβάλας τονίστηκε ότι οι κινητοποιήσεις πρέπει να συνεχιστούν και μετά την ενδεχόμενη ψήφιση του φορολογικού. Διαφωνίες άλλωστε υπάρχουν και για την αλλαγή του ποινικού κώδικα, χωρίς καμία διαβούλευση.

 

Ικανοποίηση στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών για το αποτέλεσμα της συζήτησης του φορολογικού παρουσία των κυβερνητικών βουλευτών το απόγευμα της Κυριακής. Πιθανότατα οι κινητοποιήσεις της αγοράς θα έχουν συνέχεια. Έληξε για φέτος η περίοδος αφίξεων κρουαζιερόπλοιων. Επόμενη άφιξη τον Μάη. Παρατείνεται ως την Άνοιξη η κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε δημοτικές κοινότητες της Θάσο λόγω των ζημιών της κακοκαιρίας του Νοέμβρη του 2019. Συνεχώς συνεδριάζει αυτήν την περίοδο η διοίκηση της δημοτικής κοινωνικής Αλληλεγγύης για να ρυθμίσει θέματα ενσωμάτωσης της στο Δήμο Καβάλας.

 

Μήνυμα της Αγγελικής Δεληκάρη για την ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας δεν θα γίνει το σημερινό δρομολόγιο από την Καβάλα του Aqua Blue. Δεν υπάρχουν νεότερα για το μέλλον του ΔΙΠΑΕ Καβάλας και τη μεταφορά των σχολών του στο Δημοκρίτειο. Ανακοινώθηκε επίσημα το έργο ανακαίνισης στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου. Σύλληψη άνδρα σε οικισμό της Καβάλας για πώληση λαδιού χωρίς άδεια. Πολύς κόσμος χθες στο Τελωνείο, ιδιώτες εξετάζουν τα προς εκποίηση οχήματα. Η διαδικασία εκποίησης θα γίνει αύριο το πρωί. Πέθανε ο επί σειρά ετών Δήμαρχος Χρυσούπολης Μιλτιάδης Πασαλίδης.

 

15 υποτροφίες σε φοιτητές στη μνήμη του Μακαριστού Προκόπιου από την Ιερά Μητρόπολη. Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στο Επιμελητήριο. Οργανώνεται από τους εθελοντές του φορέα. Την Παρασκευή αρχίζουν στη Χρυσούπολη οι εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, το ίδιο βράδυ η συναυλία της Ανδρομάχης. Το Σάββατο της Χριστίνας Μαραγκόζη.

 

Ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση εκδρομής για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς του ΑΟΚ με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Διαβάστε επίσης