ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Από την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου ο έλεγχος των φορτηγών που φέρνουν προϊόντα στην Καβάλα κι εξυπηρετούνται στο Τελωνείο θα γίνεται στο νέο λιμάνι. Αυτό ανακοινώθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καθώς η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έκανε δεκτό σχετικό αίτημα του κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου. Η αλλαγή είναι προσωρινή κι οφείλεται στα νέα κυκλοφοριακά δεδομένα που δημιούργησε στην Καβάλα η κατάρρευση της γέφυρας. Η υπόλοιπη γραφειοκρατική διαδικασία του εκτελωνισμού θα συνεχίσει να γίνεται στο Τελωνείο.

 

Συνεχίζονται χωρίς συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι έρευνες για την υπόθεση της ληστείας με λεία 4,2 εκ ευρώ. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας αναζητά στοιχεία για την υπόθεση απευθυνόμενη στο προσωπικό της εταιρίας σεκιούριτι. 7.000 ευρώ φυλάσσονταν στο χρηματοκιβώτιο της εταιρίας στον Αμυγδαλεώνα από τις εισπράξεις στα ταμεία της ΔΕΥΑΚ.

 

Περισσότερους από 30 υποψηφίους του ανακοίνωσε χθες ο Άρης Βέρρος. Διαμαρτυρήθηκε ο Βαγγέλης Παππάς επειδή ο Δήμος Καβάλας άργησε να ικανοποιήσει αίτημα του ώστε η επόμενη εκδήλωση του να γίνει σε δημοτικό χώρο στη Νέα Καρβάλη. Ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στην πόλη μας η Περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Παλιό σπίτι κατέρρευσε στην οδό Ήρας. Σοβαρό πρόβλημα μόνωσης υφίσταται στο νηπιαγωγείο της Νέας Καρβάλης. Δύο τουλάχιστον βράδια χωρίς φωτισμό το Πάρκο Φαλήρου. Κλειστά θα είναι αύριο- γιορτή των 3 Ιεραρχών- σχολεία και φροντιστήρια στο Ν. Καβάλας. Δεν ανησυχεί ο Νομίατρος για τα αυξημένα περιστατικά γρίπης. Η Π.Υ. Καβάλας έκανε άσκηση στις εγκαταστάσεις των Πετρελαίων. Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Εκδόθηκε οικοδομική άδεια για τουριστική επένδυση σε ακίνητο κοντά στο Καρνάγιο.

 

Σε τουριστική έκθεση στο Ισραήλ θα είναι στα μέσα Φεβρουαρίου η Δημωφέλεια. Συνέλευση και εκλογές σήμερα για το σύλλογο των κτηνοτρόφων. Το μεσημέρι κόβουν πίτα οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Καβάλας.

 

Δωρεά λεωφορείο για τους φιλάθλους του ΑΟΚ που την Κυριακή θέλουν να δουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό. Κανονικά το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου στο κλειστό της Καλαμίτσας το επόμενο ματς της Energean. Αντιμετωπίζει το Μαρούσι.

 

 

Διαβάστε επίσης